Mit kezdjek ezzel az érzéssel? Illetve, mások is éreznek így? (“Ennél jobb életet érdemelnék”)
Figyelt kérdés
Oké, vállalom hogy ez nagyon nárcisztikusnak fog hangzani, de mostanában egyre inkább megfog ez az érzés, hogy én jobb életet, múltat érdemelnék ami nekem jelenleg van. Pedig annyira szar életem nincs. Szüleimmel jó a kapcsolatom - bár tini koromban anyámmal nem volt az, felvettek egyetemre, stb. De üresnek, és kicsit magányosnak érzem magam. Tudniillik gyerekkoromban nem nagyon tudtam barátkozni, és úgy érzem ez “örökké megpecsételte” az életem. Nem tudok túllépni rajta, pedig jó lenne.aug. 14. 20:01
1/3 anonim válasza:
Gondold végig, mi az, amiben jobb életet szeretnél, hogyan lehetne és mivel járna ezt elérni. Ha reálisan elérhető, és megérik az esetleges áldozatok, akkor pedig tegyél érte!
2/3 Senior Séf válasza:
Persze. Mindenki úgy érzi,hogy jobb sorsra érdemes. Csakhogy az ember nem azt kapja, amit érdemel, hanem amit kiharcol magának.
3/3 anonim válasza:
#3 érzek én is így, sőt mostanában egyre gyakrabban
Nekem viszont nagyon szörnyű gyerekkorom volt
Nem volt semmim és senkim
Ez megpecséltelte az életem.
Lelkileg roncs lettem, magányosság érzését egy lánc tartja rajtam. Nem bírom kifejezni az érzéseim mert szégyellem őket.
Ennek ellenére nem lett belőlem egy rossz ember, de annyi fájdalmat kellet át élnem amit nem érdemeltem, és sose volt senki akihez fordulhattam volna támaszért így időnként sokszor megfordult a fejemben hogy feladom..
De mai napig itt vagyok és addig küzdök még nem lesz egy olyan saját családom amire gyerekként vágytam, amiben szeretnek és vigyáznak rám és támogatnak és büszke lehetek a szüleimre. Olyan ember akarok lenni amilyenre szükségem lett volna gyerekként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!