Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi az intimitás? Neked mi az...

Mi az intimitás? Neked mi az intimitás?

Figyelt kérdés
aug. 14. 19:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem (pedig férfi vagyok) a testi kontaktus és abszolút nem a szexre gondolok.

Érintés, ölelés, puszi, csók, akár egy kézfogás egy nővel...

Mert mégiscsak 2 "önálló" test érintkezik, de természetesen a kölcsönösségre gondolok. Tehát nem arra, mikor a sok idióta úgy gondolja hogy a nők teste azért van, hogy taperolja mindenki aki úgy kívánja.

Amikor érzed azt, hogy valaki megérint és az tényleg neked szól.. Merthogy kapcsolódni akar hozzád fizikailag ebben a formában. Na, nekem ez az intimitás.

aug. 14. 19:29
 2/4 anonim ***** válasza:

Sajna a nyelv elég gyengén van felszerelve a kapcsolatok leírására. Az intimitás alapból testi kapcsolatot jelent szexszel vagy anélkül, de ha hozzávesszük a lelki és szellemi intimitást is, akkor olyan területre jutunk, amire nem igazán van a beszédben kifejezési mód. Szóval a legmélyebb kapcsolatot szoktam intimitás szóval leírni. Az egy

igazi, minden testi és lelki porcokát érintő valami. Szinte mindenkinél megvan, de nagyon kevesen tudják ezt tudatosítani és csak ritkán kerül felszínre.

aug. 14. 19:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Számomra KÉT ember közötti kapcsolat, akár szex, akár barátság, söt akár telefonbeszélgetés is idetartozik. Nem birom elviselni, ha pl valaki abban a helyiségben van, ahol telefonálok, zavar.
aug. 14. 20:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha egyedül lehetek.
aug. 14. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!