Akad itt olyan aki nárcisztikus és ezt tudja is magáról?
Akad. Még ki is töltöttem neked egy tesztet, 96-ból 87 pontot értem el.
Én régóta tudom, hogy egoista, nagyképű vagyok, bár ezt csak azok tudják rólam és fogadnak el ilyennek, akik közel álnak hozzám. Nem dicsekszem folyton, de nagyra tartom magam, és ezzel szerintem semmi gond sincs, szimplán van önbizalmam. Viszont kedves, empatikus és segítőkész vagyok, a nárcizmusnak is vannak változatai. Neked miben nyilvánul meg a nárcizmusod?
2-es, te nem vagy nárcisztikus. Nem bulvármagazinokból kell öndiagnosztizálni. Az önbecsülés nem nárcizmus.
3-as: Attól, hogy valaki ezt rádordította, te megnárcultál? Amit leírtál, annak köze nincs a nárcizmushoz! Nárcisztikus vonásai sok embernek vannak, annak is, aki téged megbélyegzett, de a nárcisztikus személyiségzavar csak minimális %-ban jelenik meg.
Kérdező, nincs ilyen, aki nárcisztikus, az ezt nem tudja. Te sem vagy az! Miből aggattad ezt magadra? A nárcisztikust nem lehet elviselni. Téged nem viselnek el?
Nincs ilyen. Megmosolyogtató a kérdés.
Rengetegen összekeverik a nárcisztikus személyiségzavart a nárcisztikus személyiségjegyekkel.
A grandiózus nem lát rá magára.
Biztos, hogy nem vagy az.
Nem véletlen, hogy nagyon statisztika sincs róluk, csak az áldozataikból tudunk következtetni a magas számukra.
Mondjuk google alapján én diagnosztizáltam magam majdnem az összes mentális betegséggel. Emiatt én nem adnák arra hogy a neten olvasott tulajdonságokból mennyi igaz.
Ha tényleg úgy érzed, akkor keress fel egy szakembert és majd diagnosztizál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!