Tényleg bajod esik ha tegyük fel egy nap alatt megiszol 6 monster energiaitalt ?
Figyelt kérdés
Olvastam hogy valaki rosszul lett tőle mert túlzásba vitte.aug. 13. 21:35
1/14 anonim válasza:
Rosszul lehetsz tőle, nekem egyszer 4 energiaital után elkezdett annyira verni a szívem, hogy a mellettem fekvő párom hallotta a dobbanásokat, pedig nem volt túl közel.
2/14 anonim válasza:
Hányás, f*sás, remegés, idegesség, csupa jó dolog. Plusz akinek hajlama van rá, sokkal nagyobb baja is lehet.
3/14 A kérdező kommentje:
Köszi a választ én kicsit függő vagyok de akkor is egy nap max kettőt iszok meg olyan sokat én se vennék hogy tényleg bajom legyen belőle.
aug. 13. 21:43
4/14 anonim válasza:
Ha bármit túlzásba viszel, rosszul leszel. A túl sok csapvíz is megölhet. Pláne az ilyen ipari melléktermékek, televerve koffeinnel.
Remélem, ilyen kérdést általános iskolásként teszel fel.
5/14 anonim válasza:
És minek iszod egyáltalán? Mert hogy nem a sok munka miatt, arra a nyakamat teszem.
6/14 A kérdező kommentje:
Nem is tudom rossz szokás meg tetszik az ize.
aug. 13. 21:49
7/14 anonim válasza:
Látod, azzal kezded, hogy nem tudod. Elárulom, azt hiszed, ez a menő. 16 körül lehetsz. Nem, nem az íze "tetszik", mert ezer másik üdítő van a polcokon, amik legalább nem ártanak ennyit, de nem, neked ez kell, mert vagány a doboza és menő a Monster név is. Ez annyira szánalmas, aztán csodálkoztok, hogy 20 évesen is szüzek vagytok, mert semelyik értelmes csaj nem akar összejönni olyannal, aki nem tudja megmagyarázni a tettei miértjét.
8/14 anonim válasza:
Egy 75 kg-os ember esetében 6 liter víz, 118 kávé és 13 feles (40%-os ital) jelenti a halálos adagot.
Az energiaitalokál nincs ilyen standard mennyiség, mert túlságosan változatos az összetételük.
9/14 A kérdező kommentje:
Értem nagyon szépen köszönöm a normáis választ.
aug. 13. 22:08
10/14 anonim válasza:
Igyál koffeinmentesek. Nem ertem minek raknak ezekbe koffeint. Egy rakat huszonéves is meghalt már ilyenek miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!