Ha megiszok 1doboz energiaitalt,megemeli a vérnyomásom?
Figyelt kérdés
márc. 19. 21:55
1/9 A kérdező kommentje:
Tehát úgy kérdem hogy rendszeres fogyasztó nem vagyok. Csak ha random iszok 1dobozzal aztán rá 1 óra mulva megmerem a vernyomasom,magasabb erteket fog mutatni?
márc. 19. 21:56
2/9 Somló Volán Zrt. válasza:
Biztos lehetsz benne, hogy igen. Máskülönben hogyan pörgetné fel az embert?
3/9 A kérdező kommentje:
Elnezest,nem vagyok benne szerencsere jartas,tenyleg 1 evbe 2x HA! iszok energiaitalt. Kavet sem fogyasztok,dohanyozni sem dohanyzok.
Ma ittam 1 doboz energiaitalt es eszrevettem hogy az atlag vernyomasomhoz kepest magasabbat mertem
márc. 19. 22:00
4/9 Somló Volán Zrt. válasza:
Én se vagyok benne jártas. Nem iszok energiaitalt, mert tisztában vagyok vele, hogy károsítja a szívet. Remélem nem vette rossz néven a kérdésemet, ez csak egy költői kérdés volt. Semmi rossz szándék nem volt.
5/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt 😊
Nem vettem sértésnek
márc. 19. 22:16
6/9 anonim válasza:
Azért isszák az emberek hogy megnövelje. Tudtad hogy a viz hidratal?
7/9 Ypszilon1980 válasza:
Minden megemeli még a szőlőcukor is, a reggeli munkába menet is, ne foglalkozz vele. Ha alapban lenne 170 a vérnyomásod,akkor ne idd, ennyi.
8/9 A kérdező kommentje:
Szerencsere 170nel nem tartok
130 koruli szokott lenni
Tegnap lett 140 az energiaital utan
De az evbe tobbet mar nem iszok azis biztos
márc. 20. 08:54
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!