Szerintetek fura dolog, ha valaki csak 30 felett kezd el bulizni, élni az életét?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, a huszas éveiben egyetemre járt, rengeteget dolgozott, plusz introvertált is volt. Mondjuk nem tervez családot, gyereket, emiatt 30-40 között megy el bulikba, szórakozni, ismerkedniaug. 13. 10:43
11/11 anonim válasza:
Én is így jártam. Nem sokkal 30 előtt szereztem meg a PHD-t. Középsuli óta munka mellett tanulva. Voltam 1-2 buliban persze, de sose volt bulizós korszakom. Szinte nulla szabadidőm volt több mint 10 évig. Engem ezen a szinten nem érdekelt ki mit gondolt. Nehogy már úgy haljak meg hogy nem éreztem jól magam kicsit se. Nem tinipartikba megyek. Kifizetem a belépőt és a fogyasztást. Megdolgozok a pénzért. Senkinek se ártok. Szóval aki anyu-apu pénzén lejön a fesztiválra majd azt mondja de gáz hogy 30+ vannak itt emberek, az []. Vagy nekem nem jár?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!