Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek fura dolog, ha...

Szerintetek fura dolog, ha valaki csak 30 felett kezd el bulizni, élni az életét?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, a huszas éveiben egyetemre járt, rengeteget dolgozott, plusz introvertált is volt. Mondjuk nem tervez családot, gyereket, emiatt 30-40 között megy el bulikba, szórakozni, ismerkedni

aug. 13. 10:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Nem fura.
aug. 13. 10:57
 2/11 anonim ***** válasza:
95%

Miért lenne fura?

Rá tartozik, hogy mikor kezd el élni.

Ha ezt 30 után teszi, akkor akkor teszi.

aug. 13. 11:14
 3/11 anonim válasza:
67%

Lehet pont ezért nem akar családot. Persze, hogy most ki akarja élni magát. Ilyen szempontból megérthető. Fiatalon kellett volna, akkor teljesen más, felszabadult 1 tini. De jobb ha most bepótolja, mint soha.

Vannak akik hiába buliztak, folytatják vén korukig, ismerek ilyet is. akart volna családot, de nem tud megállapodni, megcsalós fajta, és ott hagyta mindenki. Aztán beütött az impotencia neki. És elég megkeseredett, nevetségesen fest öregeként a bulikba ahogy hajt a 18-huszon éves lányok után.

aug. 13. 11:20
 4/11 anonim ***** válasza:
16%
Igen fura
aug. 13. 11:21
 5/11 anonim ***** válasza:
91%
Nem fura. Az ő dolga.
aug. 13. 11:26
 6/11 anonim ***** válasza:
90%
Nem tartom annak.
aug. 13. 12:32
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem fura, mindenki azt csinál, amit akar.
aug. 13. 14:02
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
aug. 13. 18:44
 9/11 anonim ***** válasza:
81%

Gondolom férfi vagy, így mindenki azt írja, nem fura.

Én nő vagyok, 30 éves és imádok bulizni, úgy érzem, most élek. Húszas éveimben végig tanultam és nem valami tinglitangli egyetemen, hanem olyan helyeken, ahol ha elaludtam volna másnap vagy nem maradok bent az esti órákon, kirugnak. Szóval én most élem ki magam és nem érdekel semmi, persze házas barátnőim huzkodjak a szájukat, de aztán lehet csak irigyek.

aug. 13. 20:03
 10/11 anonim ***** válasza:
33%

Így van, 9 - es!

Szerintem is irígyek....

aug. 14. 04:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!