Szerintetek fura dolog, ha valaki csak 30 felett kezd el bulizni, élni az életét?
Miért lenne fura?
Rá tartozik, hogy mikor kezd el élni.
Ha ezt 30 után teszi, akkor akkor teszi.
Lehet pont ezért nem akar családot. Persze, hogy most ki akarja élni magát. Ilyen szempontból megérthető. Fiatalon kellett volna, akkor teljesen más, felszabadult 1 tini. De jobb ha most bepótolja, mint soha.
Vannak akik hiába buliztak, folytatják vén korukig, ismerek ilyet is. akart volna családot, de nem tud megállapodni, megcsalós fajta, és ott hagyta mindenki. Aztán beütött az impotencia neki. És elég megkeseredett, nevetségesen fest öregeként a bulikba ahogy hajt a 18-huszon éves lányok után.
Gondolom férfi vagy, így mindenki azt írja, nem fura.
Én nő vagyok, 30 éves és imádok bulizni, úgy érzem, most élek. Húszas éveimben végig tanultam és nem valami tinglitangli egyetemen, hanem olyan helyeken, ahol ha elaludtam volna másnap vagy nem maradok bent az esti órákon, kirugnak. Szóval én most élem ki magam és nem érdekel semmi, persze házas barátnőim huzkodjak a szájukat, de aztán lehet csak irigyek.
Így van, 9 - es!
Szerintem is irígyek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!