Helyre lehet hozni valahogy azt,hogy az évek során a higiéniai alapkövetelmények "elmulasztása miatt" megcsömörlöttem a férfiaktól?
9.
Akkor ideje lenne ápolt emberekkel összeállnod.
Gondolom nem tisztította rendesen a bőr alatt.
Undorító amblokk az egész, ezért én már nem dejtingelek.
Veszélyes is és szerencsére már szükségét sem érzem!
Nem amblokk, hanem en bloc…
Kérdező, nyilván alap a higiénia, hozzá se nyúltam soha ápolatlan pasihoz, csak igényes, jó pasikkal vagyok mindig. Ennek ellenére pl. a feromonok illata is nagy szerepet játszik a vonzalomban. Pl. akivel összejárok egy éve, annyira felizgat mindig, hogy ha frissen jött volna meg futásból izzadtan, akkor is finom illatúnak érezném. Ezzel szemben randizgattam olyannal, aki hiába volt baromi igényes, tusolt minden nap, használt dezodort/parfümöt, amint egy picit leizzadt, már nem bírtam elviselni a szagát. Ő nem is indított be soha annyira, nem emiatt, hanem alapból nem volt meg annyira a kémia.
Ha egy férfinak vagy nőnek minden nap pisiben fülled a nemi szerve, akkor a szex előtti zuhanyzás elég, hogy friss szaga legyen?
Sok pasi nem törli magát vizelés után. Vagy sok nőnek van enyhe inkontinenciája. Akinek érzékeny az orra, azt egy gyors zuhanyzás nem segíti ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!