Önzö ember vagyok?
Sokaig nem akartam gyereket. Meg most sem 100%osan. DE tobbbnyire azert mert nem akarom adni masnak azt amit magamra is kolthetek vagy ránk. Baratnomre es magamra. Kozeledunk a 34-35 höz. Hetvegen azon gondolkoztam,hogy valtozott e ezel kapcsolatba valami. A masik amire meg gondoltam,hogy a szules fajdalma es esetleges komplikacioktol is felek. Mi van ha megszuletik a gyerek,de mondjuk a felesegem 1; meghal 2; valami maradando karosodast szenved 3; maga a szules folyamata is szamomra egy hidegvizes zuhany. Huznak vonnak vagnak stb. Egyszeruen mar csak a gondolata is elborzaszt. 35 vagyok , pasas.
Allatokkakl sose volt bajom, gyerekre is vigyaztam mar amikor a rokonok nyaraltak. Egyszeruen a folyamat az ami megremiszt. Az elso indok,hogy onzo vagyok, azon mar egyre kevesbe sikerul tultennem magam.
Aki gyereket vállal az is önző, mert ő azt akarja.
Minden ember úgy él, ahogy neki jó.
Soha nem szerettem a nyüzsgést, a tömeget, miért lennék önző, mert nem kényszerítek magamra olyasmit, amit a hátam közepére sem kívánok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!