Önzö ember vagyok?
Sokaig nem akartam gyereket. Meg most sem 100%osan. DE tobbbnyire azert mert nem akarom adni masnak azt amit magamra is kolthetek vagy ránk. Baratnomre es magamra. Kozeledunk a 34-35 höz. Hetvegen azon gondolkoztam,hogy valtozott e ezel kapcsolatba valami. A masik amire meg gondoltam,hogy a szules fajdalma es esetleges komplikacioktol is felek. Mi van ha megszuletik a gyerek,de mondjuk a felesegem 1; meghal 2; valami maradando karosodast szenved 3; maga a szules folyamata is szamomra egy hidegvizes zuhany. Huznak vonnak vagnak stb. Egyszeruen mar csak a gondolata is elborzaszt. 35 vagyok , pasas.
Allatokkakl sose volt bajom, gyerekre is vigyaztam mar amikor a rokonok nyaraltak. Egyszeruen a folyamat az ami megremiszt. Az elso indok,hogy onzo vagyok, azon mar egyre kevesbe sikerul tultennem magam.
Nem,nincs ilyen,hogy az egyik fel szeretnem a masik pedig nem.
Amikor beszeltunk errol, mondta,hogy nem ragaszkodik hozza.
HA az elkovetkezendo mondjuk 2-3 evben nem lesz akkor utana mar nem szeretne,mert veszelyesebb.
értem. igazából vagy most vagy soha. azt mondom minél fiatalabban tudtok gyereket vállani annál jobb. ha csak az én szüleim példáját nézem: apám 36 évesen türelmesebb volt velem kisbabaként, mint a 14 évvel fiatalabb kistesómmal 50 évesen. plusz a feleséged sem fog tudni örökké gyermeket vállalni.
de ha te úgy érzed nem lennél jó apa, nem neked való ez az egész akkor nem muszáj gyereket vállalni csak azért mert a társadalmi norma ezt mondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!