Honnan tudhatod hogy egy nő most igazat mond vagy hazudik?
1-es
"mimika, testbeszéd, hanghordozás"
neten keresztül ezek hogy vannak jelen? üzenetben?
3-mas
"kérdésekkel ki tudod deríteni."
De mivan ha zaklatásnak veszi a kérdéseidet,és ezért pont jobb ha nem is kérdezel tőlle.
Én nem látom a kérdésben, hogy a neten keresztül történne a beszélgetés. Milyen alapon várod el, hogy olyan választ adjanak, amiről semmilyen információt nem vagy hajlandó megosztani? Senki nem gondolatolvasó.
Másrészt nem csak a személyes példát írtam le, ha esetleg tovább olvasod a következő mondatokat.
"Mi van ha" Ez márcsak kognitív torzítás. Nem tudhatod, csak előrevetíted a reakcióját. A valósággal szinte sosem egyezik ami a fejünkben van, ezért mindig le kell ellenőrízni. A kommunikáció ezt is jelenti.
Kérdezz nyugodtan. Így egyébként a válaszokból is sokmindent ki lehetne deríteni.
De nyilván általánosítani tudok, hiszen a konkrét szituációt, konkrét párbeszédet nem tudom.
Illetve hogy miért gondolod, hogy hazudik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!