Túlzott kiváncsiság ellen mit tegyek? Hogyan engedjem el, hogy nem tudhatok meg mindig mindent?
Hát figyelj, tudnék erre mit írni, ami mindent megmagyarázna, és te is megtudnád végre, hogy mit kellene tenned. De....nem, inkább hagyjuk, nem olyan fontos.
:D
"Inkább hagyjuk, nem olyan fontos!"
Én is szoktam ilyet mondani fárasztó embereknek, akiknek nincs kapacitásom magyarázkodni és a legalapvetőbb dolgokat a szájukba rágni, mert tudom, hogy úgysem értenék.
Én olyankor szoktam ezt mondani, amikor rájövök, hogy rosszul pozicionáltam a beszélgetőpartnerem. Például, ha Annie-t kaptam LoL-ban egy véletlenszerű meccsen, akit imádok, és a mellettem állóra nevetek, hogy "Annie van megint!!", aztán rájövök, hogy a 80 éves nagymamám az, akinek még ha el is magyaráztam már a játékot, és kedvesen figyelt, nem jutottunk egy hullámhosszra ezen a téren, tehát... inkább hagyjuk, nem olyan fontos.
Szerintem fogadd el, okkal nem tudsz róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!