10-es, ebbe én is beleszaladtam. Telefonon magyar emberrel egyeztem meg, aztán láss csodát, 3 cigány jött az autóért. Mivel kis értékű, százezer alatti, szar állapotban lévő autóról volt szó, amitől már nagyon szabadulni akartam, úgy voltam vele, hogy vigyék. Nekem csak 1-2 helyen kellett utólag igazolnom az eladást, de az is elég volt.
Legközelebb az sem érdekel, ha egy 70 éves kisnyugdíjas nő hangja lesz a telefon végén. Feltöltős sim-kártyával lesz lebeszélve minden, találkozó nyilvános parkolóban, és ha 1 tesót is meglátok, szó nélkül irány haza, nincs üzlet.
Több olyan nagy rendezvényen dolgoztam, ahol a takarításra vagy a pakolási melókra cigusokat vettek fel, mert az olcsó. Állandóan ment velük a feszkó, mert a “munkájuk” annyit is ért. Ha nem álltál ott mellettük, a legapróbb feladatot is eltrógerkedték, ha pedig 2 percre máshol volt dolgod, azonnal leültek vagy szétszéledtek.
Extra energia és feszültség velük minden perc...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!