Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csináljak ha hazudnak a...

Mit csináljak ha hazudnak a kamerárol?

Figyelt kérdés

Társasház. A szomszed fektett kamerát amirol azt mondta csak az ő előterét veszi es hangot nem.

Ezzel szemnen a tamarito közölte hogy simán veszi az egést folyosót látta a mobilon, és hangot is teljesen kivehetőn.

Ergo ezek állandoan tudják mikor jövök megyek ki jön megy hozzám/tőlem vagy bármit es pont van is olyan kontrollmanias szomszed akit ez erdekel hogy lesegessen igy az ettol elkérte a kódot hogy ő is lesse a szintünket. És folyamat belém áll meg minden.

De ha feljelentem semmit nem tudom bizonyitani hogy a kamera vesz engem is, azt is lesik ki jön hozzám meddig stb ezen pletykálnak, azt sem hogy veszi a hangot is, es azt sem hogy másnak kiadják a kódokat hogy a mobiljárol ő is lessen.

#feljelentés megalapozása
2024. aug. 9. 19:16
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Meg ebben a házban akkor is le kvznak bárkit ha párja sincs.

Ha vmelyik meg pr.sti azzal meg nem mernének ujjat se húzni mert a stricije rájuk is menne.

2024. aug. 9. 20:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!