Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Minek mennek az emberek a...

Minek mennek az emberek a Szigetre? Mi abban a jó?

Figyelt kérdés

Egyrészt baromi drága, és akkor még csak a belépőről beszéltünk.Tömeg van, koszos minden, rengeteg a por. Berúgni sem lehet igazán. A fellépők sem olyan jók, mint régebben.

Valaki írja le légyszi.

2024. aug. 9. 12:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
87%
Akkora nevek, hogy nem is érdekelnek és a környezetemet sem... Azi sem. :D Úgyhogy részemről is irreális.
2024. aug. 9. 18:48
 12/22 anonim ***** válasza:
52%
8: mindenkit más idegesít. Engem pl. a napi szintű gyerekvisítás idegesít a tömegközlekedésen meg a boltban, mégsem mondom azt, hogy a gyerekeket kötözzék meg és tartsák otthon...
2024. aug. 9. 19:50
 13/22 anonim ***** válasza:
81%

Vannak, akiknek az ottani légkör tetszik, ilyen helyen érzik jól magukat, kedvelik az ott megjelenő előadókat, szeretik a mindent, ami egy ilyen fesztivállal együtt jár.

Én nem tartozom közéjük, de van pár olyan szaktársam, aki egész évben spórol azért, hogy egy ilyen fesztiválra eljusson, és ott is tudjon úgy költeni, hogy közben nem kell állandóan a pénzt számolnia.

2024. aug. 9. 20:43
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem azzal van a baj, hogy embereknek társasági, művészi életre van igényük, hanem azzal, hogy ezt csak mások nyugalmának tartósabb ideig tartó zavarásával képesek megélni, elképzelni. Mit érdekel engem, ha valaki a saját hülyeségének következményeként süketül meg idő előtt vagy szenvedélybeteggé válik. Ellenben vitatom, hogy ezért nekem is diliházba kellene vonulnom vagy munkahelyi balesetet kell elszenvednem, mert kialvatlanul vagyok kénytelen bemenni dolgozni. Igen! Ez Magyarország, - ahol 2024-ben nem rendkívüli esemény hétvégéken, ünnepnapokon is dolgozni!

Meg lehetne egy kőbányában vagy a prérin, a semmi közepén is rendezni egy ilyen fesztivált, - nem csak egy népes város közepén, ahol számolatlan ember életét lehetetlenítik el teljesen feleslegesen ezzel!

2024. aug. 9. 20:54
 15/22 anonim ***** válasza:
57%
Régen jó volt a Sziget (bő 15 éve), ma már egy kalap szar!
2024. aug. 9. 23:18
 16/22 anonim ***** válasza:
41%

Miért mennek emberek hegyet mászni? Baromi drága, veszélyes, hideg van.

Miért mennek Michelin csillagos étterembe? Baromi drága, lehet, hogy nem is ízlik, nem is laknak jól.

2024. aug. 10. 00:22
 17/22 anonim ***** válasza:
47%

"Miért mennek Michelin csillagos étterembe? Baromi drága, lehet, hogy nem is ízlik, nem is laknak jól."

Hát attól hogy maszatos a tányér nem laknak jól! ;

2024. aug. 10. 00:25
 18/22 anonim ***** válasza:
39%

17-es!

De mégis járnak oda emberek, nekik egy élmény, másoknak a Sziget az.

2024. aug. 10. 00:29
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát menjenek! Én 3-4 közepes sajtos-tejfölös lángostól lakok jól! :)
2024. aug. 10. 00:31
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Az összes fesztivál arról szól, hogy a bárgyú nép a szórakozásért cserébe teret enged a rendezők és az árusítók mértéktelen kapzsiságának. Elképesztő profitot kaszál még a lugótvarabb hamburgeres is még egy akármilyen megyeszékhelyen zajló kicsit is népszerű fesztiválon is még az irgalmatlanul magas helybérleti díj ellenére is, konkrétan tudom, szóval felesleges megcáfolni. Semmilyen indok nincs arra miért kerül 1500-ba egy egyébként bolti áron 400 Ft-os, beszerzési áron pedig 300 Ft-os sör, csak a mérhetetlen kapzsiság.
2024. aug. 13. 00:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!