Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Minek mennek az emberek a...

Minek mennek az emberek a Szigetre? Mi abban a jó?

Figyelt kérdés

Egyrészt baromi drága, és akkor még csak a belépőről beszéltünk.Tömeg van, koszos minden, rengeteg a por. Berúgni sem lehet igazán. A fellépők sem olyan jók, mint régebben.

Valaki írja le légyszi.

2024. aug. 9. 12:46
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
74%

Mert:

- jó buli

- lesz olyan fellépő, akit szeret

- nem sajnálja a pénzt szórakozásra

- szereti a zenei fesztiválokat

2024. aug. 9. 12:54
 2/22 anonim ***** válasza:
73%
egyes jól leírta, annyira meg a jegy se drága, tavaly valami 20-30 volt a napijegy a szigetre, idén nem volt senki akiért mentünk volna, de pont mamánál nyaraltunk öcsémmel amikor fesztivál volt a közelben (kicsi város, békés megye), volt egy nap amit néztünk hogy őket szeretjük, de 16ról indultak a jegyek, ahhoz képest a sziget a nagy neveivel meg rengeteg extra programmal egyáltalán nem drága.
2024. aug. 9. 13:57
 3/22 anonim ***** válasza:
80%

drága...mi az ami nem az?

Én nem járok, mert azt a fajta zenét nem szeretem a többségét.

De vannak ismerőseim akik nem elutaznak nyaralni hanem ezt választják.

2024. aug. 9. 14:18
 4/22 anonim ***** válasza:
35%
I.H.B.-buliszervezés miatt; közösségi rókázás; megsüketülés lehetősége; pénzköltés - utána ugrálni, hogy: "Jaj, nincs pínzem!".
2024. aug. 9. 14:51
 5/22 anonim ***** válasza:
0%

1. Mert egyszer-kétszer ki lehet bírni!

2. Mert jók a pogramok csak sok köcsög van!

2024. aug. 9. 15:26
 6/22 anonim ***** válasza:
73%

Én régen vótam ezt úgy mondom!

Most azt se tudom kik a fellépők! :)

2024. aug. 9. 15:27
 7/22 anonim ***** válasza:
76%
Én pl. tegnap kimentem. Nekem nem okozott egy napra kifizetni a napijegyet, és nekem ár-érték arányban megérte (voltam már kb. hasonló árban egy db koncerten is). Én főleg a zene miatt mentem, mert az egyik kedvenc zenekarom fellépett, de voltam 2 másik koncerten is, mindegyik nagyon tetszett. Én nem tartom túl porosnak, a tömeg sem volt olyan durva, mint számítottam rá (de nem is a világsztár-koncerteken voltam). Berúgni meg lehet, max. pénzkérdés, hogy randomJózsimnak van-e rá pénze, de minden sarkon vmi alkoholis italt árusító bódé.
2024. aug. 9. 16:09
 8/22 anonim ***** válasza:
13%

Akik ilyen rendezvényekre járnak, azok nem tudnak mit kezdeni a jólétükkel és csak akkor képesek önfeledten kiteljesedni, ha mások nyugalmának zavarása által lazulhatnak. Ettől érzik "valakinek" magukat!

Meg lehetne rendezni egy ilyen rendezvénysorozatot úgy is, hogy csak azok hallgassák, lássák, akiket érdekel, de annak nincs varázsa, hogy a magukat kipihenni tudó emberek nem konfrontálódnak a munkahelyükön a vezérkarral, miután másfél óra alvás után nem képesek normálisan helytállni odabent.

Sokkal izgibb, ha elkésnek emberek. Dugóból dugóba araszolnak a szmogban, a mocsokban és a szemétben és mozdulni nem lehet ott, ahol a normális hétköznapjaikat nem lenne gond megélniük.

A profit mindenek előtt!

2024. aug. 9. 16:20
 9/22 A kérdező kommentje:
Egyebkent ez a "valakinek erzik magukat" sok facebookos ismerosomre igaz. Plusz olyan nem lehet, hogy mas elmegy a Szigetre, ok meg nem. Meg akkor sem, ha amugy nem is itt elnek mar egy ideje.
2024. aug. 9. 16:33
 10/22 anonim ***** válasza:
70%

Mi pl. kimegyünk évente egyszer State of Trance fesztiválra mert azt szeretjük.

Arra megy el a pénz.

Szerintem a pénzét költse mindenki arra amire szeretné.

2024. aug. 9. 16:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!