Miért nem bírok otthon lenni?
Na, 'kkó most itt irogatosz úgy-e? Csak el telik így az idő.
'sztán a laza kapcsi most nem ér rá gondolom :D ki vigyáz a kutymóra mikó szinte sose vagy otthon he? Telenyomja az almot, oszt szag van a "szinten" , Te meg nem bírod, azt mehetnéked lészen tán? :D
Én is azt gondolom, hogy bár mozgalmas az életed, belül mégis üresnek érzed. Nem tudsz magaddal lenni, talán rossz társaság vagy saját magad számára, vagy nem szeretsz a saját gondolataidban elmélyülni, mert az rossz emlékeket, eseményeket hoz fel, ezért kell mindig programot teljesítened.
Nem szereted a kötöttséged, de azt is érzed, hogy a csak alkalmi kapcsolat pedig kevés. Te sem tudod, mit akarsz kezdeni magaddal, nem hozol döntéseket.
Beszélj ezekről egy pszichológussal. Az is viszi az időt és a pénzt.
A kutyával is foglalkozva van, minden nap 1,5 óra séta + itthonról dolgozok és csomó helyre viszem őt is magammal, nyaralni is.
#27 létezik olyan, hogy valaki saját magának nem jó társaság? Mármint egy skizofrén biztos nem, de nem tudom elképzelni, hogy lehet valaki rossz viszonyban saját magával😃Csak nem szeretek unatkozni, ennyi. Nem tudom, hogy pszichológus tudna-e ezzel kezdeni valamit, de lehet egy próbát megér. Köszi.
Na Hihi, pedig aki kutyás, és kutyával él, az sosem írja hogy egyedül él: a kutyájával él, hihi. Egy huszonnyolc éves nő sosem ír ilyet a szexuális életéról:"Igaz jobb lenne minden nap hihi." Megy a trollkodás ezerrel, és ész nélkül, hihi. Próbálod nyomatni az upper class marker-eket, közben meg hihi:D. Egy kutyás sosem unatkozik otthon egyedül, főleg ha remote melózik hihi -mert nincs egyedül.
20#: Jobb lenne minden nap? Akkor a tripperes kanördög cibálja minden nap az odvas v4lagad az ordas f4szára, járja be a cafrangos π-csád összes zegét-zugát, de úgy, hogy rábukkanjon a felső bejáratra is.
Üdv: veszettkecske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!