Miért nem bírok otthon lenni?
Mióta érzel ilyet?
Amikor otthon vagy, milyen érzések és gondolatok vannak benned?
Ezek közelebb vihetnek a válaszhoz.
Igen, az igaz lehet, hogy nem szereted a helyet, ahol élsz, nem érzed a sajátodnak. Nem tudhatom, hol élsz, mármint albérletben vagy saját lakásban, de ha a főbérlő engedi, bizonyos határig lehet szépítgetni a lakást, hogy otthonosabban érezd magad. Ez is egy program.
Én egyébként nem tartom nagy gondnak, hogy nem tudsz "nyugton maradni". Ha ettől érzed jól magad, akkor menj. Vagy hívj fel valakit, hogy meglegyen a "társaság".
Hogy miért van ez? Egyszerűen Te ilyen típus vagy, nincs ezzel baj.
Én nagyon szerettem, ahol éltünk, és mégis mentem állandóan. Még sulis koromban is, 20as éveim elején aztán pláne. Tele voltam energiával, 12 óra meló előtt vagy után még futottam, buli után aludtam pár órát, és mentem dolgozni. Nem volt szabad estém.
28 évesen szültem, akkor nyugodtam le valamennyire.
Ilyenek vagyunk.
Valószínűleg extrovertált a személyiséged, azaz mindig valamit tenned kell, mert sok az energiád. Ez nem gond, ha keretet szabsz magadnak, levezeted az energiát és hasznosítod is.
Sportolj valamit, ami lefáraszt.
Elvileg az a jó élet(?), ha kölcsönösen szellemileg és fizikálisan is lefárasztja az ember önmagát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!