Néha csak rámjön a sírás. Nem tudom miért. De miért?
Figyelt kérdés
Csak ulok es nezek egy filmet, dolgozok vagy barmi atlagos egyszer csak sirok mint egy kisgyerek es nem tudom,hogy miert.aug. 8. 13:17
1/12 anonim válasza:
Szia sok oka lehet az ilyennek. Stressz pl vagy lehet ,hogy elfojtottad magadban valami rossz érzést és így hirtelen kitör. Vagy lehet hormoningadozás vagy kiégés is lehet vagy súlyos esetben depresszió.
2/12 anonim válasza:
Esetleg történt veled valami mostanság, ami ilyesmit válthat ki belőled? Feldolgozatlan trauma, stressz, nagy nyomás, vagy bármi hasonló? Lehet, hogy ez a válaszreakció arra, vagy sokáig elfojtottad az érzelmeid, amik most így törnek elő.
3/12 A kérdező kommentje:
35, lány.
Melot unom.
Csakad tavol lakik mert kulfoldon elek.
Barataim nincsenek. Ugy erzem,hogy nicns is szuksegem senkire.
Neha inni szoktam egy pohar bort, akkor jobb.
aug. 8. 13:25
4/12 A kérdező kommentje:
*csalad
aug. 8. 13:26
6/12 A kérdező kommentje:
Sosem volt kivel megbeszelnem a problemaimat. Barataim sem voltak igazan. Minden eletszakaszba volt egy baratom,de kesobb mar nem. Vagy mert masik iskolaba ment,vagy masik varosba koltozott. Most meg en elek kulfoldon.
aug. 8. 13:49
8/12 A kérdező kommentje:
Nincs otthon senkim sem, csalad is annyira mas gondolkodasu mint en. Itt legalabb jo a fizum is.
aug. 8. 14:20
9/12 anonim válasza:
#7:
És ha hazajön, akkor mi lesz? Azonnal az ölébe hull majd 1000 barát?
10/12 anonim válasza:
9
Nem tudom. Talán honfitárssakkal könnyebb barátkozni. Odakint ez láthatóan nem megy neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!