Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A mai emberek vajon még...

A mai emberek vajon még egyáltalán értik pl a Hofi Géza humorát?

Figyelt kérdés
Én azt tapasztalom, hogy a ma emberei egyre humortalanabbak. Mindent túl komolyan vesznek. A fapofa, a bamba tekintet a trendi, így majmolják a modelleket, celebeket és egyéb "menő" fejeket. Mitől lett ennyire humortalan az egykori legvidámabb barak?

aug. 6. 11:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Én bírom Hofit, sőt, 10 éve tiniként is el tudtam röhögcsélni néhány előadásán, és tetszettek a társadalomkritikái is.

Viszont nem ő a humor alfája és omegája. Gáznak érzem még bizonygatni is, de az ember még mindig szeretik a humort, és van is humorérzékük, ha szeretik Hofit, ha nem.

aug. 6. 13:05
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Értem, csak szerintem nem minden vicce poénos. Én más előadókat kedvelek.
aug. 6. 14:20
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Én értékelem Hofi humorát, ellenben falnak megyek azoktól a boomerektől, akik a humor történetének elmúlt 30 évén csak fanyologni tudnak, és minden mondatuk a "bezzeghofi"-val kezdődik.

Az emberek változnak, és a humor is változik. Nyilván szeret mindenki a "bezzeg az én időmben" klubhoz tartozni, de az az igazság, hogy Benny Hill ügyetlenkedése semmivel sem viccesebb, mint mondjuk Kormos Anett stand up előadásai. Tehát nem, az emberek nem lettek humortalanabbak.

aug. 6. 14:46
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Hofi újra aktuális, mert a NER képében visszamászott az ablakon a cocializmus…
aug. 6. 18:50
 15/16 anonim ***** válasza:

"fapofa, a bamba tekintet a trendi"

Ehhez képest elég nagyot mentek azóta a humoristák a Fábry féléktől kezdve a stand up-ig. De youtube is tele van mindenféle humorral a Radics Petitől kezdve a politikai humort gyártó Andrásig.

aug. 6. 20:25
 16/16 anonim ***** válasza:

"Egyre kevesebb ember élt abban a világban, amiről a Hofi-humor szól"

Tény, hogy egyre kevesebb, már csak alig 9,5 millió.

aug. 6. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!