A mai emberek vajon még egyáltalán értik pl a Hofi Géza humorát?
Én bírom Hofit, sőt, 10 éve tiniként is el tudtam röhögcsélni néhány előadásán, és tetszettek a társadalomkritikái is.
Viszont nem ő a humor alfája és omegája. Gáznak érzem még bizonygatni is, de az ember még mindig szeretik a humort, és van is humorérzékük, ha szeretik Hofit, ha nem.
Én értékelem Hofi humorát, ellenben falnak megyek azoktól a boomerektől, akik a humor történetének elmúlt 30 évén csak fanyologni tudnak, és minden mondatuk a "bezzeghofi"-val kezdődik.
Az emberek változnak, és a humor is változik. Nyilván szeret mindenki a "bezzeg az én időmben" klubhoz tartozni, de az az igazság, hogy Benny Hill ügyetlenkedése semmivel sem viccesebb, mint mondjuk Kormos Anett stand up előadásai. Tehát nem, az emberek nem lettek humortalanabbak.
"fapofa, a bamba tekintet a trendi"
Ehhez képest elég nagyot mentek azóta a humoristák a Fábry féléktől kezdve a stand up-ig. De youtube is tele van mindenféle humorral a Radics Petitől kezdve a politikai humort gyártó Andrásig.
"Egyre kevesebb ember élt abban a világban, amiről a Hofi-humor szól"
Tény, hogy egyre kevesebb, már csak alig 9,5 millió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!