A mai emberek vajon még egyáltalán értik pl a Hofi Géza humorát?
Szerintem értik.
Szoktam hallgatni. Vannak olyan felvételek, amikor még nem is éltem. A többi is olyan, hogy még kisgyerek voltam.
Mégis értem. Pont ettől jó és szerintem jobb, mint a többi humorista, hogy ma is érthető.
Pl. hallgattam másokat is, és ott annyira specifikus viccek voltak, hogy nem értettem. Csak az érti gondolom, aki akkor élt, és rá is látott az adott szituációra.
Az is tetszik, hogy ő nem olyan erőltetett, hanem olyan, mintha csak mesélne.
Azok értik meg, illetve még Hofi humorát,akik annak a kornak a mindennapjait élték, a politikai helyzetet, a gazdaságot. Ismerik azokat,akiket kifigurázott, látták és hallották őket tv-ben,rádióban.
De az általános emberi marhaságok örökké megvannak,így azokról való humor érthető- illetve érthetőnek kéne,hogy legyen.
Egyébként az igazi humor megértése műveltséget kíván, ma pedig egyre több a buta, műveletlen ember, ezek között bőven vannak celebek,színészek, a politikusokról ne is beszéljünk.
Értik.
"Én azt tapasztalom, hogy a ma emberei egyre humortalanabbak. Mindent túl komolyan vesznek"
Én meg azt, hogy a magadfajta okádja magából a negativitást.
#6: nem azt írtam, hogy semmit nem értenek meg. Hanem nincs személyes kötődésük olyan dolgokhoz, ami akkor létezett és most nem. A viccet megérted, mert nem vagy hülye. De nem üt úgy, mintha megélted volna.
Erre hozol egy aktuálpolitikai példát, amit jelenleg is mindenki megél (és nyög).
8
Na jó.De ezt több mint 22 éve mondta..Hiszen Hofi 2002-ben meghalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!