Mit lehetne tenni, illetve mi az oka vajon, hogy nem olyan emberek vesznek körül, mint szeretném? Komolyabb, műveltebb embereket szeretnék, ilyen kollégákat, közeli ismerősöket...és nem. ?
Az élőben érdemes miatt kérdőjeleztem, tehát hogy akkor nem tudsz hirtelen egy múzeumot mondani, hogy na hát a Néprajziban vagy a Nemzetiben van egy csodálatos baráti kör gyülekezés, egy offline közösség, ahol havonta összejönnek, eltartott kisujjal isszák a csészéből a teát és művelten társalognak, ez pont nekem való lenne stb.
A hely, ahol keresek, Budapest.
A Szépművészetinek van baráti köre. De ahhoz tudnom kellett, hogy Budapesten keresel.
És még keresgéltem: Érden a Földrajzi Múzeumnak is van. A Fővárosi Művelődési Háznak is vannak közösségi programjai, nyilván majd szeptembertől, el tudom képzelni, hogy az Eötvös 10-nek is, eszembe jutott az Aranytíz, ott is lehet majd nézni, a Márai Művelődési Központ rendezvénysorozatokkal, Marczibányi, Haller, meg ahol te laksz. Filmklubokat is kereshetsz, az elég entellektüel, és szórakoztató. Ha tudsz énekelni, kórusok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!