Mit lehetne tenni, illetve mi az oka vajon, hogy nem olyan emberek vesznek körül, mint szeretném? Komolyabb, műveltebb embereket szeretnék, ilyen kollégákat, közeli ismerősöket...és nem. ?
En diplomával dolgozom a legnagyobb tirpákok közt. Nárci kisebbségi komplexusos irigy kingörcs vezetők, molesztálo alpari karbantartók, meghunyászkodó kollegák, a 40-50 es klimaxos vezetok nyalisai a barátnék csak a szinten klimaxos sz.rok, mikozben az iq juk a béka s.gge alatt van, csak épp van hátszél meg fèrj mögöttük.
Akik meg a tipik csicska papucsok.
Egyszer ki is kiabáltam a folyosóra hogy en hülye meg még örültem hogy értelmes kulturált diplomás emberek közé kerültem, közben rosszabb mint egy ovoda. Ovodában még bocsánatot is tud kérni egy 6 éves, meg oda tud állni a másik elé megbeszélni nem körpletykázik mobbingol. Rosszabbak mint a sitten a c.gányok. annyival különbek csak, hogy nem verekednek.
Én nem tudom hol vannak a valoban értelmes emberek, oké nem az alpári helyeken, de hogy magasabb körökben sem, az biztos.
Nem munkakör, nem tanulás függő az élet.
*Csak ma is kiabálással kezdtem a szabim után reggel bent, meg bennem van a düh azért sikerült ilyen vehemensre.
Reggel beszélek a pénzugyessel, munkafeladatokról, hatáidőkről, minden fontosról erre szokás szerint bejön a karbantartó belepofázik, a pénzugyes meg még vele veszi fel a kontaktot. Hát rájuk vágtam az ajtót hogy akkor beszéljenek.
Aztán jott a karbantarto vmi doksikat átadni ott is kiüvöltöttem vele magam hogy alap intelligencia ha vkik beszélgetnek hogy várok nem pofázok vele mondtam neki én is hányszor megadom a tiszteletet ha telefonálsz is vagy bármi?
Na szabim után első nap első fél órája.
Nem birom már a tirpákokat.
De a pénzügyes meg csopvez is még engem állit le még nekem szólnak be! Összetartanak klimaxosak a molesztálo tapló trágár karbantartókkal. Egymást védik be.
Kultúra? Hát itt csak minden más van.
Nyilván pályázom máshova. Csak van a fogalom hogy csenerbol vederbe.
Majd máshol szerinted értelmes korrekt emberek vannak? Felnőtten már nincs olyan hogy barátság egyenesség, pláne munkahelyeken. A felfele nyal lefele tapos van.
Meg a játszmák. Hallod kérdező, sakkozni tanulj. Talán az az agyban olyan logikai gondolkodást fejleszt amivel helyezkedni tudsz majd a szoc.hálóban is meg a lépcsőkön is. Legyél mindig előrébb egy lépéssel másoknál, ügyesen kerüld ki a mobbingot, közben maradj meg gyom között a virág, vállald is önmagad de tudj kiállni is magadért és azt nem provokativan(azzal veszítesz csak) hanem ügyesen manipulálva, légy rafinált okos.
Ne azt keresd másokban felnőtten hogy majd valakivel a naplementéről tudsz esszényiket beszélni és de jó. Ez gyerekkor csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!