Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit lehetne tenni, illetve mi...

Mit lehetne tenni, illetve mi az oka vajon, hogy nem olyan emberek vesznek körül, mint szeretném? Komolyabb, műveltebb embereket szeretnék, ilyen kollégákat, közeli ismerősöket...és nem. ?

Figyelt kérdés
Magamat ilyennek tartom, és hasonló szellemi színvonalon levő embereket foglalkoztató munkahelyen képzelem el magam. Olyan környezetet szeretnék, akiktől én is több leszek. Akikkel élmény beszélgetni. Valószínűleg a végzettségem vagy az egyéb kvalitásom kevés, fogatlan, "gec iiiii!"-szókincsű kollégákkal tudnám magam körülvenni, egy könyvesboltba se vesznek fel. Nem vagyok már fiatal.
aug. 5. 19:06
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
48%
Sosem késő tanulni. A műveletlen rétegek nyilván ilyenek. A tanultak között nagyobb arányú az intelligens.
aug. 5. 19:09
 2/20 anonim ***** válasza:
75%
Nem baj, ha nem vagy fiatal, tanulj, ha úgy érzed, több van benned.
aug. 5. 19:19
 3/20 A kérdező kommentje:
Igen, tanulhatok, de ez csak egy kínlódós ötletelés volt a részemről, hogy talán ezért. Magamat képezhetem, fogom is szerintem még, de azért mit tehetek, hogy magamhoz illő embereket találjak? Tanultam is már korábban is felnőttként, de csak ettől nem lesznek emberek körülöttem, minden képzés végeztével megszűntek a kapcsolatok, ezek csak arra az időre szóltak, míg együtt voltunk. Irigylem azokat az embereket és úgy látom, azért vannak ilyenek, akik nem küzdenek ilyen problémával, egyszerűen vannak jó barátaik és kész.
aug. 5. 19:40
 4/20 anonim ***** válasza:
70%

En diplomával dolgozom a legnagyobb tirpákok közt. Nárci kisebbségi komplexusos irigy kingörcs vezetők, molesztálo alpari karbantartók, meghunyászkodó kollegák, a 40-50 es klimaxos vezetok nyalisai a barátnék csak a szinten klimaxos sz.rok, mikozben az iq juk a béka s.gge alatt van, csak épp van hátszél meg fèrj mögöttük.

Akik meg a tipik csicska papucsok.

Egyszer ki is kiabáltam a folyosóra hogy en hülye meg még örültem hogy értelmes kulturált diplomás emberek közé kerültem, közben rosszabb mint egy ovoda. Ovodában még bocsánatot is tud kérni egy 6 éves, meg oda tud állni a másik elé megbeszélni nem körpletykázik mobbingol. Rosszabbak mint a sitten a c.gányok. annyival különbek csak, hogy nem verekednek.

Én nem tudom hol vannak a valoban értelmes emberek, oké nem az alpári helyeken, de hogy magasabb körökben sem, az biztos.

Nem munkakör, nem tanulás függő az élet.

aug. 5. 19:43
 5/20 anonim ***** válasza:
70%

*Csak ma is kiabálással kezdtem a szabim után reggel bent, meg bennem van a düh azért sikerült ilyen vehemensre.

Reggel beszélek a pénzugyessel, munkafeladatokról, hatáidőkről, minden fontosról erre szokás szerint bejön a karbantartó belepofázik, a pénzugyes meg még vele veszi fel a kontaktot. Hát rájuk vágtam az ajtót hogy akkor beszéljenek.

Aztán jott a karbantarto vmi doksikat átadni ott is kiüvöltöttem vele magam hogy alap intelligencia ha vkik beszélgetnek hogy várok nem pofázok vele mondtam neki én is hányszor megadom a tiszteletet ha telefonálsz is vagy bármi?

Na szabim után első nap első fél órája.

Nem birom már a tirpákokat.

De a pénzügyes meg csopvez is még engem állit le még nekem szólnak be! Összetartanak klimaxosak a molesztálo tapló trágár karbantartókkal. Egymást védik be.

Kultúra? Hát itt csak minden más van.

aug. 5. 19:49
 6/20 anonim ***** válasza:
0%
Intelligens embereket egy magasabb szintű képzettséggel egy jó munkahelyen találsz, akármit is ír a 4-es, igen erősen kisípolva. Neki se kéne, ő marad ott.
aug. 5. 19:51
 7/20 anonim ***** válasza:
70%

Nyilván pályázom máshova. Csak van a fogalom hogy csenerbol vederbe.

Majd máshol szerinted értelmes korrekt emberek vannak? Felnőtten már nincs olyan hogy barátság egyenesség, pláne munkahelyeken. A felfele nyal lefele tapos van.

aug. 5. 19:54
 8/20 anonim ***** válasza:
58%

Meg a játszmák. Hallod kérdező, sakkozni tanulj. Talán az az agyban olyan logikai gondolkodást fejleszt amivel helyezkedni tudsz majd a szoc.hálóban is meg a lépcsőkön is. Legyél mindig előrébb egy lépéssel másoknál, ügyesen kerüld ki a mobbingot, közben maradj meg gyom között a virág, vállald is önmagad de tudj kiállni is magadért és azt nem provokativan(azzal veszítesz csak) hanem ügyesen manipulálva, légy rafinált okos.

Ne azt keresd másokban felnőtten hogy majd valakivel a naplementéről tudsz esszényiket beszélni és de jó. Ez gyerekkor csak.

aug. 5. 19:57
 9/20 A kérdező kommentje:
Nem becsületes emberekből van hiányom, hanem szellemi partnerekből. De egyébként a sakktanulás érdekelne, hol lehet megtanulni?
aug. 5. 20:20
 10/20 anonim ***** válasza:
Ah neten is
aug. 5. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!