Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha lenne letiltás a valóságban...

Ha lenne letiltás a valóságban, hogyan képzelitek el? Használátok-e?

Figyelt kérdés
aug. 5. 11:45
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Van, úgy hívják távolságtartási végzés... szívesen
aug. 5. 11:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ó erről a Fekete Tükör 2x4 jutott eszembe.

Szürke leszel számára, nem lát és nem hall téged. Csak kb. egy folt.

aug. 5. 11:53
 3/8 anonim ***** válasza:
90%
Igen, használnám a buszmegállóban pénzt meg cigit tarháló honfitársakkal szemben.
aug. 5. 11:58
 4/8 Kedves Vezető ***** válasza:
44%
Letiltanám a rendőröket, milliomosokat, romákat, politikusokat, tulajdonosokat.
aug. 5. 12:07
 5/8 anonim ***** válasza:
90%
Nekem is a Black Mirror vonatkozó epizódja jutott eszembe. Elég nyomasztó világ lenne, ha ilyen létezne, bár néha tényleg praktikus tudna lenni
aug. 5. 12:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem a Sword Art Online III. jutott eszembem, ahol a virtuális világ lényei is teljesen valósnak hiszik magukat és a szoftveres eszközeiket mágiáknak hiszik. Például mágiával lekorlátoznánk valakit és nem tudna eljutni hozzánk. De ezt kihozhatjuk a mi valóságunkba is, mint például távoltartási mágia vagy átok. Viszont ehhez tényleg inkább varázsvilág kéne.
aug. 5. 14:11
 7/8 anonim ***** válasza:
* Eszembe
aug. 5. 14:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Egy paraszt munkatársammal működik. Mindig kóstolgatott, megalázott mások előtt, elküldtem a büdös p_csába úgy rendesen. Azóta nem beszélünk, elmegyünk egymás mellett, maximum köszönés és kész. Ez így működik évek óta azóta nincs gond.
aug. 5. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!