Ha lenne letiltás a valóságban, hogyan képzelitek el? Használátok-e?
Figyelt kérdés
aug. 5. 11:45
1/8 anonim válasza:
Van, úgy hívják távolságtartási végzés... szívesen
2/8 anonim válasza:
Ó erről a Fekete Tükör 2x4 jutott eszembe.
Szürke leszel számára, nem lát és nem hall téged. Csak kb. egy folt.
3/8 anonim válasza:
Igen, használnám a buszmegállóban pénzt meg cigit tarháló honfitársakkal szemben.
4/8 Kedves Vezető válasza:
Letiltanám a rendőröket, milliomosokat, romákat, politikusokat, tulajdonosokat.
5/8 anonim válasza:
Nekem is a Black Mirror vonatkozó epizódja jutott eszembe. Elég nyomasztó világ lenne, ha ilyen létezne, bár néha tényleg praktikus tudna lenni
6/8 anonim válasza:
Nekem a Sword Art Online III. jutott eszembem, ahol a virtuális világ lényei is teljesen valósnak hiszik magukat és a szoftveres eszközeiket mágiáknak hiszik. Például mágiával lekorlátoznánk valakit és nem tudna eljutni hozzánk. De ezt kihozhatjuk a mi valóságunkba is, mint például távoltartási mágia vagy átok. Viszont ehhez tényleg inkább varázsvilág kéne.
8/8 anonim válasza:
Egy paraszt munkatársammal működik. Mindig kóstolgatott, megalázott mások előtt, elküldtem a büdös p_csába úgy rendesen. Azóta nem beszélünk, elmegyünk egymás mellett, maximum köszönés és kész. Ez így működik évek óta azóta nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!