Annak vajon mi zajlik le a fejében, aki azután tiltja le a másikat, hogy az teljesen egyértelműen kifejezte neki, hogy soha többé nem fog neki írni?
A tiltást tulajdonképpen arra találták ki, ha zaklatják az embert. Ilyenkor teljesen jogos is...
Én viszont egy hónapig egyáltalán nem írtam az illetőnek. Ő se nekem, ebből egyértelművé vált számomra, hogy ő lezárta a kettőnk kapcsolatát. Bennem azonban még maradtak gondolatok, érzések, így aztán írtam neki egy hosszabb üzenetet... Ebben teljesen egyértelművé tettem a számára, hogy többet nem szándékozom neki írni! Volt benne némi odaszúrás, de jókívánság is, amit teljesen komolyan gondoltam (és még most is komolyan gondolok).
Ezért aztán fel sem tűnt volna, hogy letiltott... De meg akartam keresni egy képet, amit korábban elküldtem neki... Akkor láttam, hogy már nem tudnék neki írni.
Egyszerűen nem tudom hová tenni a dolgot...
1
Viszonylag hosszú üzenet volt. Nyilván nem ilyen konkrétan írtam neki, hogy többet nem írok, de elég egyértelműen zártam le. Választ sem vártam.
Nem tudom, ki hogy van vele, én nem szeretem úgy lezárni a kapcsolatokat, hogy nem beszéljük meg a dolgokat. Ez itt elmaradt. Ahogy írtam fent, bennem maradtak bizonyos gondolatok, érzések...
Nem bánom, hogy ezeket tudtára adtam. Meg végülis mit számít, hogy letiltott, mert komolyan nem akartam már neki írni.
Csak azért szar érzés. Szerintem nem ezt érdemeltem. De ő tudja...
9
Az olvasás nem az erősséged, igaz?
A 6-os kommentemben írtam, hogy nem lett megbeszélve. De nyilván én vagyok az életlen kés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!