Mit csináljak ha buta vagyok?
Figyelt kérdés
Már általános suliban is majdnem buktam, aztan jitt egy gyujto gimi ahol jol megvagyok jovore vegeznek, de sajnos utalok tanulni es nem is megy, jegyek kb mint regen, pl matekbol egyszeru osszeadason kivul meg se tudom szolalni. Azt vettem eszre hogy elobb megyek haverokhoz vagy le gyurni mint hogy elolvassak barmit is, nehezem is ertem meg.
Szerintetek suli utan mit csináljak, mert az kizart hogy egyetem
aug. 4. 05:52
21/25 Senior Séf válasza:
Rengeteg gyönyörű szakma létezik, és csak az a dolgod, hogy megtaláld, melyik tesz téged boldoggá. Menj el, dolgozgass itt-ott, próbáld ki magad itt is, ott is, és közben figyelj. Én is ilyen későn érő típus voltam, így fordulhatott elő, hogy két, sohasem hasznosított diplomával a hátam mögött 50 évesen jöttem rá, hogy nekem milyen örömöt okoz a nyers fa érintése, illata. Azóta csak fával barkácsolok, és a horgászcuccomban is van egy darab szilfa, amit fogdosok kapáshiányos időszakban.
22/25 anonim válasza:
Kár, hogy senki sem szerettette meg veled az olvasást például, vagy valamennyire a matekot is meg lehetne érteni, ha lett volna egy egyetemista, aki segít,ha a szüleid fogadtak volna melléd valakit. Próbálj meg mégis olvasni. Ha elkezded az Üvöltő szeleket, le sem fogod tudni tenni. Az olvasás nagyon fontos, a könyvek által többet tanulsz, mint az iskolában. Valami felé csak orientálódsz? Mi az, ami tetszik a szakmák közül, ami egyszerű, könnyen elsajátítható? Esetleg elmehetnél óvodai dajkának, ha szereted a gyerekeket, kutyakozmetikusnak, ha szereted a kutyákat, lehetnél állatgondozó, ha szereted az állatokat és esetleg vidéken élsz.
23/25 anonim válasza:
25/25 anonim válasza:
Ha fiú vagy, elmehetnél pl. kórházba betegszállítónak, ha meg tudod jegyezni, hogy az adott beteget hova kell tolni, és elég megbízható vagy. Meg van benned egy kis empátia. Az egészségügyben, a postán és a MÁV-nál mindig találsz munkalehetőséget, a MÁV-nál lehetnél jegykezelő például.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!