Mit csináljak ha buta vagyok?
Már általános suliban is majdnem buktam, aztan jitt egy gyujto gimi ahol jol megvagyok jovore vegeznek, de sajnos utalok tanulni es nem is megy, jegyek kb mint regen, pl matekbol egyszeru osszeadason kivul meg se tudom szolalni. Azt vettem eszre hogy elobb megyek haverokhoz vagy le gyurni mint hogy elolvassak barmit is, nehezem is ertem meg.
Szerintetek suli utan mit csináljak, mert az kizart hogy egyetem
Először is nem vagy buta, csak nem neked való ez az iskolarendszer. lehet, hogy a szellemiek nehezebben mennek, de gyúrni pl. megtanultál és abban gyakorlott vagy, nem?
Ugyanígy működik minden szakma: elkezdesz valamit csinálni és egyre tapasztaltabb leszel benne. Csak meg kell találnod, mi az, ami érdekel.
Szerintem igaza van Gál Gábor 2024-nek.
Nem lehetsz te buta, ha ilyen pontosan megfigyelted a saját állapotodat.
Én még arra biztatnálak, hogy ne iskolai tanulmányokkal kinozd magad, hanem először tanulj meg tanulni.
Lehet, hogy az eddigi tanulmányaid során nem értettél meg néhány fontos szót? Mert, ha így van, akkor az megállíthat ám, de nagyon.
szóval nem buta vagy, hanem egy lusta tróger.
Jár a pacsi a szüleidnek.
Gondold végig mi lesz belőled így, meg úgy, ha kicsit összekapod magad, aztán ha ez nem elég, akkor igazából már cska magadnak köszönheted
Erről egy Einstein idézet jutott eszembe:
"Mindenki zseni.
De ha egy halat az alapján ítélsz meg,
hogy mennyire tud fára mászni,
akkor ő egész életében butának fogja magát gondolni."
Te vagy a hal, a suli meg a fára mászás.
Ne add fel, fixen van valami amiben jó vagy. Pl írtad a gyúrást, elindulhatsz ezen a vonalon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!