Már általános suliban is majdnem buktam, aztan jitt egy gyujto gimi ahol jol megvagyok jovore vegeznek, de sajnos utalok tanulni es nem is megy, jegyek kb mint regen, pl matekbol egyszeru osszeadason kivul meg se tudom szolalni. Azt vettem eszre hogy elobb megyek haverokhoz vagy le gyurni mint hogy elolvassak barmit is, nehezem is ertem meg.
Szerintetek suli utan mit csináljak, mert az kizart hogy egyetem
Mehetsz a gyárba 4 műszakba dolgozni, vagy mehetsz utcát seperni. Másra úgysem vagy alkalmas.
aug. 4. 06:17
3/25 anonim válasza:
Hát vagy kitanulsz valami szakmát 2 év alatt, és abban elhelyezkedsz, vagy rögtön elmész dolgozni. Természetesen képzettség nélkül kevesebb esélyed van a munkaerőőpiacon, de valamit biztosan találsz, futár, bolti eladó, kasszás, gyár...
Ha van egy nagyon jó ötleted és kapcsolataid, egyéni vállalkozás. Más opció nem nagyon van.
aug. 4. 06:33
4/25 anonim válasza:
Attól még, hogy nem megy a matek lehet jó állásod. Nem hinném, hogy annyira buta vagy. Ha az ember tisztában van a képességeivel az már nem egy rossz dolog. De ha nem akarsz éhen dögleni akkor kapd magad össze!
aug. 4. 06:48
5/25 anonim válasza:
Tanulj ki egy jo szakmat, sokkal tobbet er mint egy gimi vagy bufeszak egyetem. Nalunk altalanosban volt egy srac, aki konkretan bukott, tobbszor is - aztan kesobb redonyos lett, a fel varosnak o szerelte, javitja stb, szuperul megy neki, jol el.
aug. 4. 07:33
6/25 anonim válasza:
Menj el politikusnak😃
aug. 4. 07:43
7/25 anonim válasza:
Egyáltalán nem biztos, hogy buta vagy. Legfeljebb a környezeted nem segít neked a tanulásban ill. nem motivál semminek a megismerésére. Ne gondold, hogy az egyetemet az okosoknak találták ki, rengeteg buta ember kerül ki onnan, mégis csak elvégezték valahogyan. Válassz olyan területet, ahol boldognak és sikeresnek érezheted magad.
aug. 4. 07:50
8/25 anonim válasza:
Én is mindíg szenvedtem a tanulásal, viszont gyakorlatias ember vagyok. Ha megtanulok egy feladatkört azt elég jól elvégzem. Igaz így komolyabb tudást igénylő munkák nem jöhetnek szóba, mint példáúl jogi vagy orvosi pálya meg hasonlók, viszont így isvelég jól el boldogulok. Van saját lakás, türhető fizu, család.
aug. 4. 07:54
9/25 anonim válasza:
Viccen kívül mondom: bukj meg!
Úgy kell neked, mint egy falat kenyér!
aug. 4. 07:58
10/25 anonim válasza:
Ha szeretsz gyúrni, akkor képezd magad abba az irányba és legyél személyi edző.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!