Amikor valaki valami elfogadható(nak tűnő), kevéssé fájdalmas mondattal utasítanak vissza, át szoktatok látni ezen? Esetleg vissza is kérdeztek, megpróbáljátok szembesíteni az illetőt?
Példák: szülőnek: nem TUDOK gondoskodni rólad, nem TUDOM megoldani, hogy hozzám költözz, értelme: nem akarom.
Szakítás: nekem ez sok/gyors, jobbat érdemelsz stb, értelme: nem vagy elég fontos, elég érdekes nekem, nem szeretlek, nem talállak vonzónak
Állás, mindkét oldalról: még gondolkozni szeretnék, értelme: semmiképpen nem akarok itt dolgozni, semmiképpen nem fogsz itt dolgozni
Nem. Nem magyarázatok, nem indokok, amiket írtál. Nincsenek befejezve.
Nem tudom megoldani, hogy hozzám költözz, mert...Ez nincs befejezve.
Gondolkodnom kell az állásajánlaton, mert...
Indokolni természetesen bizalmas viszony esetén érdemes. A valakihez költözés eléggé az.
Állásnál pedig az intelligencia jele, ha ki tudod fejezni, hogy miért mondasz német, és pontosan mit szeretnél átgondolni.
Miért lennének hazugságok?
Elmondtam már két válaszban is, mit csinálok. Megkérdezem, hogy miért.
A továbbiak a választól függenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!