Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért vannak ennyien ki...

Miért vannak ennyien ki akadva az olimpiára?

Figyelt kérdés
Én nem néztem de látom a kiakadást online.
aug. 1. 22:58
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%
Én is tettem már le nem egyszer komoly horderejű eredményeket a munkáltatómnak, - kaptam sok esetben ezért elismeréseket is, - még sem tart ki ezért egy életen át! A fene sem érti!
aug. 2. 08:45
 22/38 anonim ***** válasza:
53%
#16 az emberek szeretnek a világ dolgaival foglakozni, unalmas lenne az élet enélkül, ennyi.
aug. 2. 08:46
 23/38 anonim ***** válasza:
40%

Magyarországon?

A magyarok többsége proli, és a prolik min nem akadnak ki? Az emberek többsége annyira sötét ebben az országban, h jobban felháborítja egy olimpia megnyitó, mint az, hogy a Fidesz szétlopja az országot.

aug. 2. 08:59
 24/38 anonim ***** válasza:
46%

"#16 az emberek szeretnek a világ dolgaival foglakozni, unalmas lenne az élet enélkül, ennyi."

Én ezt értem, én is foglalkozom velük. Amit mondtam, hogy egyrészt nem kell mindenen felkapni a vizet, illetve hogy nem kell ÁLLANDÓAN ezekkel foglalkozni.

A hírdetoxot nem véletlenül említettem: az elmúlt két évben non-stop hírportálokon lógtam, bringázás közben politikai podcastokat hallgattam stb. Nem szándékosan álltam le velük, de megdöbbentő a hatás: szinte teljesen megszűnt az a mindennapos szorongásom és frusztráltságom. Egyúttal a fröcsögő embereket olyan szemmel nézem, mint az exdohányos, aki hirtelen rádöbben, hogy ő is ilyen büdös volt, és így krákogott minden reggel.

Lehet nyilván azzal jönni, hogy ez micsoda struccpolitika, de a mondandóm nem az, hogy ignorálni kell a rossz dolgokat, és akkor huss, de jól érezzük magunkat. Azt mondom, hogy fogalmad sincs, milyen toxikus hatású rád nézve a hírportálok harca a pár perc figyelemért. Egy párizsi olimpia megnyitója nem érdemel ekkora fejezetet az életből, sokkal kisebb jelentősége van, mint amekkorát kap.

aug. 2. 10:50
 25/38 anonim ***** válasza:
70%
#24 de honnan veszed, hogy aki ezen felháborodik, az ÁLLANDÓAN a világ ügyeivel foglalkozik? Én nem olvasok híreket, pont azért, amiket te is írtál - ne idegeskedjek olyan dolgokon, amikre úgysincs ráhatásom, de a legfelkapottabb témák engem is elérnek és szeretek véleményt formálni róluk. Nem lehet mindent ignorálni, ami történik a világban.
aug. 2. 11:33
 26/38 anonim ***** válasza:
72%

"a legfelkapottabb témák engem is elérnek és szeretek véleményt formálni róluk"

Egyetértek, és ha csak ennyi, akkor nem a megfelelő emberrel vitázom. Pont ezt akartam mondani: a legfelkapottabb hírek engem is elérnek, és szeretek róla véleményt formálni.

Amit hozzá akartam tenni, hogy amióta kevesebb médiát fogyasztok, feltűnt, hogy ugyanúgy értesülök a történésekről, de nem b.szom fel magam annyira. Egyúttal élesen elkülönülnek azok az emberek, akik úgy fogyasztanak híreket, mint én korábban.

Mondok egy példát. Én nem láttam a megnyitót, de amit először hallottam róla, hogy egyik kedvenc bandám, a Gojira zenélt. Pár embernek említettem, hogy ez szerintem mennyire menő, és akik gyakran olvastak híreket, azok a megnyitó említésére elkezdtek azonnal dühöngeni, és meg sem hallották, amit mondtam. A mérsékelt hírfogyasztókkal meg tudtam beszélni az üzenetemet, majd átterelődtünk az utolsó vacsorára, és azt is megvitattuk. Ez az a különbség, amire utalok, ami ha nem inged, ne vedd magadra.

Még jobb példa egy rokonom: állandóan a híreken lóg, olyan szinten, hogy múltkor amíg várta, hogy száradjon valami festék, Orbán tusványosi beszédét nézte a hírtv-n. Azt vettem észre rajta, hogy bármi a beszélgetés témája, mindig elterelődik valamilyen politikai irányba. Nem szándékosan csinálja, hanem annyira telítve van ezekkel a triggerekkel, hogy mindenről politikai üzenetekre asszociál.

"Nem lehet mindent ignorálni, ami történik a világban."

Ezt nem igazán értem, miért írtad; konkrétan szó szerint leírtam, hogy nem erről beszélek.

aug. 2. 13:54
 27/38 anonim ***** válasza:
52%

Mindig is voltak és lesznek is olyan emberek, akik a hírekkel kelnek és fekszenek, ez ellen nem tudsz mit tenni🤷🏼‍♀️Őket így kell elfogadni. Én személy szerint kerülöm az ilyen embereket, mert nem szeretem, ha valaki folyton politizál meg olyan témákról hőbörög, amik nem érintenek minket közvetlenül. Ebben szerintem egyetértünk.

aug. 2. 14:51
 28/38 anonim ***** válasza:
83%
De nem csak a magyar háborodott fel. Ez azért eléggé világszerte történik.
aug. 2. 14:53
 29/38 anonim ***** válasza:
72%

"lesznek is olyan emberek, akik a hírekkel kelnek és fekszenek, ez ellen nem tudsz mit tenni🤷🏼‍♀️Őket így kell elfogadni"

Szerintem ezt más oldalról nézzük. Szerintem ez nem úgy van, hogy vannak ilyen emberek, hanem a túlzott bevonódás a politikai és közéleti hírekbe ezt csinálja az emberrel, és ezt nem is tudjuk magunkról.

Ehhez nem kell éjjel-nappal a híreken lógni, elég ha reggel-délben végigolvas valaki néhány hírportált, este meg megy a tv, a kocsiban a rádió, stb. Ha minden média a drag queenekről fröcsög, akkor tele lesz a fejed a drag queenes ingerekkel, amitől nyilván rohadt frusztrált leszel.

Ez pedig még rosszabb lesz azáltal, hogy mindenki feje ezzel van tele, ezért erről fognak beszélgetni is. Nem csak a médiából jön ez, hanem kávészünetben, este az házastársaddal beszélgetve. A végeredmény az, hogy a párizsi olimipa megnyitójának pár perces jelenete konkrétan leuralja az életedet egy teljes hétre. Létezik ennél frusztrálóbb? Aligha.

De az igazi csavar, hogy benned az fog tudatosulni, hogy a párizsi olimpia szervezői cseszték el a hetedet, pedig valójában nem ők tolják a fejedbe a drag queeneket 6 napja, hanem a média, a barátaid és te magad.

Azért hiszik azt sokan, hogy médiaelvonót tartani struccpolitika, mert azt hiszik, hogy így a valóságtól távolodnak el, de pont hogy a híreket olvasva szakadunk el valóságtól. Ha az ellenzéki médiát olvasod, akkor azt fogod érezni, hogy Magyarorzság egy afrikai nyomortanya félúton a polgárháború és az államcsőd között, ha a kormányoldalit, akkor meg mindenhol pedofil, terrorista bürokraták fogják molesztálni a gyerekeidet, mert csak.

aug. 2. 15:51
 30/38 anonim ***** válasza:
61%

Meg nem ennyiből kellene elitélni az LGBTQ+++ embereket, mert láttál egy ilyen performance-t, amit eleve félre értettek az emberek és próbálják átlagosítani a melegséget.

Drag Queen-ek pont ezért vannak fizetve, Ők előadók, olyanok mint a színjátszósok, direkt kenik ki Magukat így szórakoztató jellemmel, nem megcsúfolásilag.

És még mindig a Dionüszoszi lakoma volt megelevenítve, nem tudom Ti miket olvastok, de normálisan nézzetek utána, hogy nem az Utolsó Vacsora, mert lehet látni a ruházaton is eleve.

Azért a szezont a fazonnal ne keverjük, mert van esze a szervezőknek egyes emberekkel ellentétben, hogy mivel Görögországból származik az Olimpia, így Görögországi performance lesz, nem más országból való, lol.

De ugye köcsög köpködő rasszista ország vagyunk és fröcsögni kell, hogy fú ezek a köcsög b*zik...

Azt az átlag meleg meg semmit nem tett ellenetek, aki normális és kajak meleg, de azért fröcsköljük azokat is.

Bár mit várunk, amikor a fekete bőrüeknek is olyanokat írunk, hogy menjenek gyapotot szedni, köszönjük szépen IShowSpeed előtt is be égették Magukat a magyarok, mert jóóó rasszista ország vagyunk...

Felkéne nőni egy csöppet és nem fröcsögni a média miatt és utána kellene járni a híreknek, ha már tudunk különbséget tenni az Utolsó Vacsora és a Dionüszoszi lakoma között...

aug. 2. 16:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!