Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért vannak ennyien ki...

Miért vannak ennyien ki akadva az olimpiára?

Figyelt kérdés
Én nem néztem de látom a kiakadást online.
aug. 1. 22:58
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
87%
Nem láttad a megnyitót?
aug. 1. 23:00
 2/38 anonim ***** válasza:
16%
Én nem. Mi volt?
aug. 1. 23:02
 3/38 anonim ***** válasza:
38%

Mostanában van olyan dolog, esemény, BÁRMI, amire az emberek nincsenek kiakadva?

Mindenhonnan jön a szenny, a köpködés. Egy szép történetre vagy egy fotóra is. Valami fejlesztés, vagy siker, arra is.

Én nem követem az Olimpiát, nem láttam a megnyitót sem, de minden Olimpiánál ugyan ez van. Valakinek mindig bele lesz taposva a lelki világába.

aug. 1. 23:04
 4/38 anonim ***** válasza:
73%

Lmbtq stílusú előadások voltak, többek között az Utolsó vacsora is.

Nem vagyok vallásos, és a b<zikkal sincs bajom, de ez nagyon ízléstelen volt.

aug. 1. 23:12
 5/38 anonim ***** válasza:
12%
Kiakasast olyanoktól olvastam eddig, akik igazából nem nézték meg a megnyitót, csak pár kiragadott képet vagy pár perces videót látták az amúgy több órás műsorból.
aug. 1. 23:17
 6/38 anonim ***** válasza:
90%
Azért, mert fura az egész, egyáltalán nem olyan már, mint régen volt.
aug. 1. 23:21
 7/38 anonim ***** válasza:
69%
Szennyvízbe úsztak , a sportolók nem elegendő beltartalmú mennyiségű élelmet kaptak, a szálló berendezés kartonpapír - Ez egy drága híres kultúrországra nézve hanyatlás - A megnyitó pride mozgalom dalfesztivál jellegű, a fakó lovas a végítélet egyik lova . Mielőtt bárki spontán reagál erre tájékozódjon mik a jelképek logok címerek háttere szerepe , a látványelem is fontos minden jelenet itt véletlen nincs , minden mozzanat koreográfia tudatos tervezés eredménye -
aug. 1. 23:22
 8/38 anonim ***** válasza:
51%

Még mindig nem az Utolsó Vacsorát jelképezte, hanem a Dionüszosz-lakomát, mivel ugye Görög országból származik az olimpia, így Görög témájú performance-t szerettek volna.

És nem a megcsúfolása volt, hanem pont, hogy tisztelegni akartak a Görög kultúra előtt ezzel.

aug. 1. 23:28
 9/38 anonim ***** válasza:
76%
8: Akkor ez baromira nem jött össze.
aug. 2. 00:36
 10/38 anonim ***** válasza:
89%
Mert az elfajzás ilyen mértékű propagalása eddig nem volt tapasztalható semmiféle olimpián. Meg az sem, hogy elhányják magukat a versenyzők a fekáliás víz miatt. És nem volt ennyi panasz a szállásra, étkezésre és klimatizálásra sem.
aug. 2. 00:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!