Miért vannak ennyien ki akadva az olimpiára?
Figyelt kérdés
Én nem néztem de látom a kiakadást online.aug. 1. 22:58
3/38 anonim válasza:
Mostanában van olyan dolog, esemény, BÁRMI, amire az emberek nincsenek kiakadva?
Mindenhonnan jön a szenny, a köpködés. Egy szép történetre vagy egy fotóra is. Valami fejlesztés, vagy siker, arra is.
Én nem követem az Olimpiát, nem láttam a megnyitót sem, de minden Olimpiánál ugyan ez van. Valakinek mindig bele lesz taposva a lelki világába.
4/38 anonim válasza:
Lmbtq stílusú előadások voltak, többek között az Utolsó vacsora is.
Nem vagyok vallásos, és a b<zikkal sincs bajom, de ez nagyon ízléstelen volt.
5/38 anonim válasza:
Kiakasast olyanoktól olvastam eddig, akik igazából nem nézték meg a megnyitót, csak pár kiragadott képet vagy pár perces videót látták az amúgy több órás műsorból.
6/38 anonim válasza:
Azért, mert fura az egész, egyáltalán nem olyan már, mint régen volt.
7/38 anonim válasza:
Szennyvízbe úsztak , a sportolók nem elegendő beltartalmú mennyiségű élelmet kaptak, a szálló berendezés kartonpapír - Ez egy drága híres kultúrországra nézve hanyatlás - A megnyitó pride mozgalom dalfesztivál jellegű, a fakó lovas a végítélet egyik lova . Mielőtt bárki spontán reagál erre tájékozódjon mik a jelképek logok címerek háttere szerepe , a látványelem is fontos minden jelenet itt véletlen nincs , minden mozzanat koreográfia tudatos tervezés eredménye -
8/38 anonim válasza:
Még mindig nem az Utolsó Vacsorát jelképezte, hanem a Dionüszosz-lakomát, mivel ugye Görög országból származik az olimpia, így Görög témájú performance-t szerettek volna.
És nem a megcsúfolása volt, hanem pont, hogy tisztelegni akartak a Görög kultúra előtt ezzel.
10/38 anonim válasza:
Mert az elfajzás ilyen mértékű propagalása eddig nem volt tapasztalható semmiféle olimpián. Meg az sem, hogy elhányják magukat a versenyzők a fekáliás víz miatt. És nem volt ennyi panasz a szállásra, étkezésre és klimatizálásra sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!