Miért vannak ennyien ki akadva az olimpiára?
Orbán azt ígérte, hogy ő majd rendet tesz az euban és nem lesznek ilyenek.
Hát egyelőre még várunk rá, hogy mikorra tesz rendet.
Nagyon lmbtq művészeskedték az egészet. Mindenki egy klasszikus megnyitót várt, erre kapták ezt a gagyi fost. Jó sok pénzért hozzá teszem.
Tehát valahogy az ár-érték arány nem volt egyensúlyban. Ilyen műsort én is kitalálok, de még egy középsulis kamasz is
#8 majdnem
" ceremónián Leonardo da Vinci Az utolsó vacsora című művét mutatták be, drag queenekkel és egy transznemű modellel.
A kritikusok azzal vádolták a szervezőket, hogy támogatják a homoszexualitást és a szexuális devianciát. A paródiát világszerte felháborodást keltett a bizottság ezt követően kért bocsánatot.
Ezen kívül a fertőzött víz, a kartonpapir ágyak, a rossz minőségű, kevés élelem (ezekkel a sportolókat várták) és még rengetek szervezés hiba.
#8 és ehhez miért kell ezt a gusztustalan drag queen témát erőltetni? Mi keresnivalójuk volt egy olimpiai megnyitón, mi köze ennek bármihez is? Semmilyen mértékben nem kapcsolódik a rendezvényhez, ízléstelen, erőltetett szar volt. A pekingi, orosz stb megnyitók fantasztikusak voltak, ezzel a szennyel szemben. És de, nézd meg, egy az egyben az utolsó vacsorát utánozták le:
Igazából lehet drag queen show, kartonpapír-ágy, meg szennyezett Szajna egy olimpián, de a kérdés nekem mindig az, hogy ezen miért akad ki ennyire az egyszeri magyar a foteljában ülve. Ez legyen a francia szervezők és a résztvevők problémája, nekem ehhez olyan sok közöm nincs.
Valahogy Magyarországon sport az, hogy mindenben lássuk meg a rosszat, és b.sszuk tönkre a mindennapjainkat azzal, hogy ezen fröcsögünk. Ha valaki jobboldali, akkor ez az olimpia a kereszténység meggyalázása, meg a Nyugat képmutatásának és hanyatlásának csalhatatlan bizonyítéka. Ha meg ellenzéki, akkor Orbán szégyene, hogy nincs még 25 aranyérem, meg hogy olyan "ingyenélőket" pénzelnek, mint Milák Kristóf, aki csak ezüstöt hozott haza.
Én azt javasolnám mindenkinek, hogy egy kicsit lépjen hátrébb a hírportáloktól és online fórumoktól. Azt fogjátok észre venni, hogy nyugodtabb lesz a világotok. Ez nem struccpolitika, csak nem mindegy a kis lelkednek, hogy megnézed az olimpiát, és látsz egy drag queen utolsó vacsorát, és azt mondod, "ezmegmiaf.sz?", vagy éppen a nap 16 órájában kapod az arcodba, hogy "hírek 1 percben: a kereszténység meggyalázása, ami történt - mondta Kovács Alfréd érsekcsanádi Püspök reggeli borotválkozása közben".
"Még mindig nem az Utolsó Vacsorát jelképezte, hanem a Dionüszosz-lakomát"
Én kőateista vagyok, de nekem is egyből az Utolsó vacsora ugrott be, és nem igaz hogy a szervezők, műsorjóváhagyók, szereplők közül senkinek sem tűnt fel a hasonlóság. Ez tudatosan volt ilyen.
Amit most nyomnak le megvezethető emberek torkán "olimpia" fedőnéven, az már minden, csak nem az! A klasszikusan értelmezhető olimpia az ember fizikális teljesítőképességéről, kitartásának elismeréséről szólt. Múlt időben!
Ma: reklám, szerződések, politika, osztályharc, kitartottság, tudományos szintre emelt túlszervezés, prüdéria, szerepjáték, műbalhé - és hasonlók, - érdemi köze nincs sporthoz annak a katyvasznak, amit 2024-ben olimpiának csúfolnak!
Egyetértek a 18-as válasszal. (8:35)
Leginkább cirkuszkodás. Puzsértól nézzétek meg a videót, amiben kifejti, hogy az olimpiai bajnokok nem tiszteletreméltóak. Abban mindenre kitér ami az olimpiát gagyivá teszi.
Ami miatt jogosan háborog ezen egy random magyar a foteljében az az, hogy ő ugyebár adót fizet, és ebből aztán az állam örökjáradékot folyósít a mindenféle mondvacsinált műsorszámban aranyérmes ponácáknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!