Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Német férfiak is forognak a...

Német férfiak is forognak a nők után,vagy csak magyarok?

Figyelt kérdés

aug. 1. 20:31
 1/5 anonim ***** válasza:
58%

Fú dehogy.

Azok megkinálnak sörrel, jó hangosan megdicsérnek, kifagggatnak a terveidrol céljaidrol kb ugy vizsgáztatnak mint vmi állásinterjun hogy bekategorizálhassanak vmi jöttment bevandorló mc donaldsos takarítónak vagy megcsillan e benned vmi több is.

De nem bunkók! Udvariasak nem éreztetnek lenézést sem, de magyar nőkben a legtöbb hasznot abban látnak hogy legalább ők főznek.

Én Ausztria, Németországban is inkább voltam az oroszokkal törökökkel arabokkal portugálokkal csehekkel egy húron közös témák célok nevetés bandázás szerelmek, mint echte németekkel.

Rajtuk kívul a magyart és románt kellett csak kerülnöm még.

aug. 1. 20:40
 2/5 anonim ***** válasza:
27%
A németeken kívül a magyart és románt kellett csak kikerülnöm.
aug. 1. 20:41
 3/5 anonim ***** válasza:
46%

Ne általánosítsunk már ennyire.

Ugyanannyi agyhalott van a németek közt, mint a magyarok közt.

Mindkettöböl csak az agyhalottat kerülöm.

Riszkikban kellemesen csalódtam, fafjüek, de egyenesek, a lengyelek meg jófejek, mosolyognak, miközben hátbaszúrnak.

A törökökel távolságtartó vagyok, de alapjába véve nincs baj velük. Csak autót ne akarjanak nekem eladni. A döner jöhet.

aug. 1. 21:39
 4/5 anonim ***** válasza:
37%

En nem Magyarorszagon elek, de nekem is, es a paromnak is, aki szinten nem magyar, feltünt, hogy a magyar ferfiak kellemetlenül megbamuljak az embert, es elfelejtik levenni a szemüket rola. Föleg a nöket bamuljak bunko, primitiv modra, meg megjegyzeseket is tesznek. Undorito ez a primitiv bameszkodas. Csak a primitiv emberek csinalnak ilyesmit. Ezek szerint tul sok a primitiv ferfi Magyarorszagon.

A nemet ferfiak se nem forognak a nök utan, se nem bamuljak öket, ha egyaltalaban rajuk is neznek az utcan pl. akkor is abszolut diszkreten, ugy, hogy csak egy pillanatra, de nem tolakodoan, ugy, hogy a nö ezt eszre sem veszi.

A magyar primitiv ferfiaknak ugy latszik ez a rossz szokas benne van a verükben, es öröklödik is tovabb.

aug. 3. 07:49
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Amit észrevettem, hogy (egyébkßent nem szoktam senkit megbámulni, max 20 évesen volt ilyen), a magyar nök sokszor sértödötten kapják el a fejüket.

Viszont amikor kiköltöztem németekhez, volt hogy csak bámultam ki a fejemböl, bambultam, és azon vettem észre magam, hogy ott volt egy csaj, vagy csak arra jött, és elkezdett mosolyogni, örült, hogy nézik. Pedig csak bamba voltam.

Magyarorzságon csak egyszer volt ilyen vagy 30 éve, hogy bambultam az órás buszos utazáson hazafele, és arra lettem figyelmes, hogy egy csaj nézeget vissza, meg mosolyog. Meg is ismerkedtünk, de csak hosszabb barátság lett.

De ez az utóbbi élményem olyan ritka volt magyarok közt, mint a fehér holló.

aug. 4. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!