Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Amikor mindenki túl kedves,...

Amikor mindenki túl kedves, néznek, forognak az ember után, mindenki eget verően udvarias, az mitől lehet éppen?valakivel hasonló?

Figyelt kérdés

Néha mintha megfordulna a világ".

Mintha valami befolyásos ember lennék, vagy nem is tudom.

Példák:

Eső elől beálltam egy kapualjba, hogy várjam míg alábbhagy, erre odarohant egy férfi es kinyitotta nekem a léocsőház ajtaját higy nyugodtan álljak bentebb és elment.

Valamint több helyen vagyok ügyintézni. Mindenhol úgy kezelnek, mintha én lennék Bill Gates, vagy nem is tudom. Foglaljak helyet, kérek e vizet, stb, es olyan szívélyesek, hogy életemben nem láttam még olyat.

Barhol megjelenek, megállnak az emberek a beszélgetésben és néznek, forognak utánam.

Mindeközben:

Abszolut átlagos vagyok, sima átlagos ruhában, félénk a kisugárzásom, illetve az vagyok, és épp szakítás alatt azaz depressziós is, vagy kb érteomét vesztette az egész életem érzésem van, amit persze kívülre nem mutatok ki.

Hogy létezhet a fenti?

2022. jún. 2. 12:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%
Nagyon jól nézhetsz ki, még ha magadat te nem is tartod szépnek. Az emberek azzal kedvesek, akik számukra vonzóak.
2022. jún. 2. 12:18
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Néha megfordul a világ? :) Szerintem a kedves, udvarias viselkedés a normális, csak sokan már annyira elszoktak tőle, hogy ez a fura nekik.

Egyébként talán pont a félénk kisugárzásod hatása az, hogy így "gyámolítani" akarnak.

2022. jún. 2. 12:21
 3/11 anonim ***** válasza:
73%

Az egyes megírta a választ!!!

Meg akarnak dugni!

2022. jún. 2. 12:22
 4/11 anonim ***** válasza:
53%
Kisugárzásnak hívják.
2022. jún. 2. 12:41
 5/11 A kérdező kommentje:
3 rakat ügyintéző az nő!
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

3, mármint a nők akarják megdugni, vagy szerinted minden férfi meleg körülötte?

Abból ítélve hogy Bill Gates-szel példálózott, a kérdező férfi.

7/11 anonim ***** válasza:
50%
3: Ez szerintem is hülyeség. Velem is általában a női ügyintézők a legkedvesebbek. Olyan anyáskodóak. És én is nő vagyok.
2022. jún. 2. 12:42
 8/11 A kérdező kommentje:

Bill Gates-el azért példálóztam mert az ő neve ugrik be elsőnek.

Nem anyáskodnak hanem ugybtisztelnek mintha kb az igazgatojuk lennék vagy vmi ellenőr vagy nem is tudom. A legtökéletesebb kiszolgálást próbalják nyújtani

2022. jún. 2. 12:48
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
A férfi csak szimplán kedves volt, lehet hogy ő maga is ázott már el, utána úgy megfázott mint a fene, és nem akarja hogy más is úgy járjon. Az ügyfelekkel pedig általában kedvesek és illedelmesek, egyrészt azért mert az érdekükben áll, hogy a jövőben is őket válaszd (pl banknál), másrészt ha bunkók simán kiakadhatsz és kiabálva követelheted a feletteseit (gyakrabban megtörténik mint hinnéd), ez a dráma egyiküknek sem hiányzik, harmadrészt van egy alapvető etikett ilyenkor, amibe beletartozik a "kérem foglaljon helyet","kér egy pohár vizet?" is. Az pedig hogy ha odamész és rád néznek egy alapvető emberi reakció, ha eddig csönd volt és hallják a lépteidet/hogy kinyílt az ajtó, akkor odakapják a fejüket.
2022. jún. 2. 13:36
 10/11 A kérdező kommentje:
Es nem errol van szo kulonben fel sem tűnne ha atlagos gesztusok lennének amiket kap nap mint az embet.
2022. jún. 2. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!