Más gondolatai is a háború körül forognak?
egyáltalán eszembe sem jut semmi ilyen, hidegen hagy az egész
nem parázok feleslegesen és nem agyalok hülyeségeken
Egyik ismerősöm (férfi) folyton a háborúról beszél velem. Retteg és rettegésre késztet. Más témája nincs is szinte.
Már én nyugtattam meg: valamelyik hírforrásban olvastam arról, hogy valamelyik diplomáciai képviselő lépéseket tett szorgalmasan azért, hogy bizonyos eszközökkel elinduljon egy békenfenntartó folyamat.
Egy kicsit érezhetően engedett ennek az ismerősömnek a szorongása erre a hírre, de újfent elkezdte, hogy egy másik férfi ismerősünknek ESZÉBE NE JUSSON most a külföldi utazás.
Nekem meg a koronavírus cirkuszból van nagyon elegem és SZÓ SZERINT POKOLLÁ TETTE már hosszabb időn át az életemet... eddigi tapasztalataim szerint már három oltás sem véd meg a koronavírustól. Nagyon sokan három oltással együtt lettek betegek (ismerőseim jelentős része.)
Nem foglalkozom a háborúval, több okból.
Ez a cirkusz ott már 2008 óta megy, (ha jól emlékszem) 2014-ben a Krím félsziget elfoglalása sokkal nagyobb horderejű történet volt, mégsem kevertek belőle ekkora ügyet, holott azóta mennek ott ezen a harcok.
Nem tudom elképzelni, hogy bármelyik nagyhatalomnak az érdeke lenne egy világégést kirobbantani - különösen mivel az oroszok mellett ott áll Kína a háttérben - tehát ha Amerika beavatkozna, ezzel alá is írná a halálos ítéletét.
Részemről lehet az érdektelenség már fásultság, de ha 0-24-ben ölném magamat az aggodalommal sem javítana a helyzeten. Így nem gondolok rá és ezért nekem nincs háború.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!