Más számára is megállt az élet a háború miatt?
A lakótársamnak igen. Semmit nem csinál, ezzel foglalkozik egész nap. Munkába elmegy, de nincs ott fejben. Ezzel szemben én alig foglalkozom a témával, vannak saját ügyes-bajos dolgaim, ezekkel törődöm. Viszont mindenhol a háborút látom a neten is, és kezdem kívülállónak érezni magam, hogy engem nem foglalkoztat.
Ti hogy vagytok ezzel?
Nem normalis…
Az egyik munkatarsam egesz nap a haboruval kapcsolatos hireket nezi MAX hangeron.. aztan azon filozik, mi lesz ebbol, mennyire ijjeszto stb.
Szerinted?
Mar 20-szor szoltam ra, hogy ha vagy hasznaljon fulhallgatot vagy OLVASSA a hireket…
Azt akartam írni mint a #3 kommentelő, de inkább kitöröltem.
Igen, sok unatkozó emberkének ez most az élete fenypontja.
Ugyanúgy vagyok vele mint a coviddal. Kiakadtam hogy létezik ilyen manapság, tájékozódtam, nyugtáztam magamban, megteszem a lehetséges óvintézkedéseket ha odáig fajul a helyzet, de nem pánikolok hitelre. Persze nagyon sajnálom az ártatlan áldozatokat, de nem osztogatok meg semmit, nem szól a falam sem erről, még az amúgy full nyugis párom is többet pörög a témán.
Igaz mi nyugatabbra élünk, itt "még süt a nap", a többi emberhez, ahogy elnézem el sem jutott a hír, mert ugyanolyan sudribunkó parasztok mint az egész vírus-háború előtt (sőt rosszabb).
Az enyém nem állt meg, sajnálatos, hogy indítottak egy meddő háborút, rengetegen fognak meghalni és a környezet is lepusztul a semmiért, de engem ez nem különösebben befolyásol bármiben is.
Élelmiszeripari gyarban dolgozom, laborban, ott bent a beosztottak szerintem azt sem tudjak, hogy háború van, a sori munkások folyton ezt beszélik.
A rengeteg fotel virológusából most külpolitikai szakértő lett, remek. Egyik témához se értenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!