Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerinted igaza van a gyógysze...

Szerinted igaza van a gyógyszerész patikusnak?

Figyelt kérdés
Sziasztok. A gyógyszereimet hosszú évekig otthon a falumban váltottam ki . Azonban kb 1 éve abban a faluban váltom ki ahova dolgozni járok. Most pedig tegnap 1 év után újra itthoni patikába mentem el mert elfelejtettem be menni munka után oda ahová 1 éve járok így itthon mentem be. És rám szólt a patika tulaj mivel ő a kiszolgáló ezt mondta: '' Jónapot nagyon régen járt már nálunk mit szeretne? Én feleltem: Jónapot jöttem gyógyszereket kiváltani és azt felelte patikus: Na most ide jött? Miért nem megy oda ahová már 1 éve jár?
2024. aug. 1. 10:03
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nincs igaza.

Semmi köze hozzá, hogy ki mikor miért náluk akarja kiváltani a gyógyszereit. A családtagjait kérdőre vonhatja, a vásárlókat nem.

2024. aug. 1. 10:08
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez tényleg csúnya dolog volt a részéről. Válaszoltam volna rá, amit ide is leírtál, de megkérdeztem volna, akkor ne jöjjek ide többet?

Lehet azt gondolták, valami sértődés van a részedről, de inkább az örömét kellett volna kifejezni, hogy újra látnak.

Tudod tökéletlen emberek vagyunk, érnek hatások, talán te is tapasztaltad már magadon.

De képzeld el, a jövőben oktatva lesznek az emberek a jóságra, együttérzésre, hogy mindannyian boldogok legyünk!

2024. aug. 1. 10:28
 3/9 anonim ***** válasza:
58%
Csak feltett egy kérdést, lehet, csak beszélgetni akart volna. Nem kell mindenbe számonkérést belemagyarázni. Simán lehet rá válaszolni, hogy mert ott dolgozol és az esik útba. Utána lehet, lett volna más beszélgetés, aminek semmi számonkérő hangulata nem lett volna.
2024. aug. 1. 10:37
 4/9 anonim ***** válasza:
89%

A faluban mindenki ismer mindenkit. A patikusod éppenhogy vegetál. Eddig szép forgalmat generáltál neki és most megsértődött, hogy odamentél. Egy vérbeli kereskedő ilyet nem mond a vásárlójának.

Egyszerűen engedd el a füled mellett és többet ne menj oda!

2024. aug. 1. 10:58
 5/9 A kérdező kommentje:
Egyébként arab, Abumagid Mukrid
2024. aug. 1. 11:10
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor lehet, hogy udvariasnak szánta a kérdést, csak nem tud annyira magyarul, hogy eltalálja ezeket az árnyalatokat a beszédben.
2024. aug. 1. 11:17
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Vagy túlfőtt az agya a melegben,vagy viccesen akart kommunikálni,csak nem jött neki össze.
2024. aug. 1. 11:25
 8/9 anonim ***** válasza:
90%
Az arabok ráadásul teljesen más hanglejtéssel beszélnek, teljesen máshogy érthette a dolgot, mint ahogy lejött neked. Lehet, kedvességnek szánta, csak nem ismeri felsőfokon a magyar nyelvet, hogy azt mondja, "drága barátom, olyan régen láttalak!"
2024. aug. 1. 11:44
 9/9 anonim ***** válasza:
Semmi köze hozzá. Meg el is küldtem volna a bús p*csába.
2024. aug. 1. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!