Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nők/férfiak ezt hogy látjátok?

Nők/férfiak ezt hogy látjátok?

Figyelt kérdés

Nos egyszerűen a velem egyidősek fiúk vagy komolytalanok vagy érettek,viszont bezárkóznak a karrierjük miatt.Észre vettem,hogy hiába érett is,akkor is agyilag még mindíg túl gyerekes,és testileg is(20leszek)

Sokszor nézem a velem egyidőseket,és mintha két teljesen más világ lennénk.Ahogy öltözködnek,beszélnek.Kedvencem,hogy a barátnőm 18 éves,és a pasiját "neveli" úgymond,aki szintén 18...Sokszor magyarázta el neki,hogy hogyan is bánjon vele.Én próbálkoztam velem egyidősekkel ismerkedni,de katasztrófa volt. Én inkább szeretnék egy 10 évvel idősebbet,aki nőként kezel,és nem kell neki elmagyaráznom semmit🤷🏽‍♀️ Tudja,hogyan bánjon a női lelkemmel.Lehet velem van a baj,és túl öreg vagyok fejben,és lélekben😄 Ahhoz képest,hogy későn érő vagyok,túlkorosnak érzem magam...

aug. 1. 01:19
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Nézd, én értem, mit akarsz mondani, csak azt szeretném mondani, hogy kb 20 évvel idősebb vagyok nálad, és annyiszor hallottam már ezt, hogy elmondani nem tudom.

Az általános tapasztalatom, hogy a koránál érettebbnek titulált emberek általában azok, akik szépen viselkednek, kötelességtudók és nem konfrontálódnak. A tinik lázadnak, versengenek, és értelmetlen kreténségeket csinálnak, csak hogy feltűnősködjenek. Ennek fényében a felnőttek szemszögéből üdítően hat egy olyan tizenéves, aki visszafogott, együttműködő és nem csinál baromságokat.

Ugyanakkor az érett személyiség kritériumai ettől eltérőek. Belemehetünk, hogy mit takar az érettség, de a leírásodból nekem inkább az jön le, hogy a nehéz gyerekkor miatt érzékenyebb és óvatosabb és alkalmazkodóbb vagy a korosztályodhoz képest.

Mindegy, jól vagy úgy ahogy vagy, csak nagyon zavart világ életemben, amikor valaki kijelentette magáról, hogy milyen érett, miközben kb arról volt szó, hogy a saját korosztálya helyett a felnőttek véleménye alapján határozta meg saját magát.

aug. 2. 16:08
 22/22 A kérdező kommentje:
Persze,koszonom a velemenyed.Igazabol nem a felnottek velemenye hataroz meg😄sajat magamat szeretem ugy,ahogy vagyok.Igen,volt olyan tores az eletemben,ami miatt nagyon ovatos vagyok ma mar:)) De en ennek csak orulok,mert ez tett azza,aki most vagyok.Nem azt mondom,hogy nagyon lazado vagyok,de azert en sem vagyok artatlan baranyka😄Logtam en is sokat sulibol,stb. Inkabb valamilyen szinten hamarabb felnottem,mint mas.Ettol fuggetlenul nem vagyok teljesen felnott😄😄 De az biztos,hogy sok dologhoz mashogy allok.
aug. 2. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!