Nők/férfiak ezt hogy látjátok?
Nos egyszerűen a velem egyidősek fiúk vagy komolytalanok vagy érettek,viszont bezárkóznak a karrierjük miatt.Észre vettem,hogy hiába érett is,akkor is agyilag még mindíg túl gyerekes,és testileg is(20leszek)
Sokszor nézem a velem egyidőseket,és mintha két teljesen más világ lennénk.Ahogy öltözködnek,beszélnek.Kedvencem,hogy a barátnőm 18 éves,és a pasiját "neveli" úgymond,aki szintén 18...Sokszor magyarázta el neki,hogy hogyan is bánjon vele.Én próbálkoztam velem egyidősekkel ismerkedni,de katasztrófa volt. Én inkább szeretnék egy 10 évvel idősebbet,aki nőként kezel,és nem kell neki elmagyaráznom semmit🤷🏽♀️ Tudja,hogyan bánjon a női lelkemmel.Lehet velem van a baj,és túl öreg vagyok fejben,és lélekben😄 Ahhoz képest,hogy későn érő vagyok,túlkorosnak érzem magam...
Honnan veszed,hogy arra megyek?:))
Ez a kulso dolog is olyan,hogy relativ kinek,mi a szep,es helyes.
Nem vagy egyedül.
És akkor még azon sopánkodnak, hogy miért van/volt jóval idősebb partnerem.
Bár tapasztalatom szerint, a férfiak tekintetében sokan 30 évesen sem nőnek fel teljesen és neked kell gondolkodnod helyettük és szervezni a dolgokat mert képtelenek rá.
Fú akkor a mai nőkről ne is beszéljünk... 40 alatt még a kaját is meg kell rágni helyettük
Megértelek, ez egy nagyon szar kor a lányoknak ha társat akarnak keresni.
Viszont egy nálad 10 évvel idősebb nőként: az olyan 30 közeli férfiak akik 19-20 éves kölykökkel kezdenek, ugyanolyan cink, deadbeat emberek, mint a fiú, akit a barátnőd "nevel".
A fiúk a te korosztályodból még kinőhetik a gyerekességet, viszont az, aki 30 évesen még mindig meg van rekedve, abból már sose lesz normális ember. Persze a te korodban érettnek tűnhet az ilyen is, de hidd el hogy nem az.
Persze azt csinálsz amit akarsz, azzal kezdesz akivel akarsz, de magadat kíméled meg, ha nincsenek illúzióid a tinik után kangörcsösködő idősebbek felé.
Vegyesen.
20-as és 30-as pasik között is van aki alkalmatlan kapcsolatra, ugyanúgy nők is.-
Mindenki érettebbnek és okosabbnak gondolja magát. Egy 20-as fiú is lehet ugyanolyan balf**asz lehet ugyanolyan löttyedt mint az idősebbek.
Igen egy biztos éretlen a 20-as korosztály még.
DE!
Aki nagykorú, mondjuk 20 éves....szerintem ne mások véleményére hagyatkozzon! Ne azzal foglalkozzon , hogy mások szerint kivel kellene összejönnie.
Mindenki olyan embert válasszon amilyet akar. Nagykorúakról van szó.
Ugyanúgy meg lehet szívni egy 30-as pasinak egy 27 éves nővel mint egy 20 évessel. ÉS fordítva dettó.
Nem te vagy az első hanem a milliomodik vagy aki 20 évesen egy 30 évessel jönne össze.
Nem egy 60 éves ATM-el akarsz kezdeni.
Hát én mindig hallgattam, hogy a fiúk milyen éretlenek, gyerekesek, a lányok mennyivel korábban érnek, mint a fiúk, de valahogy sosem tudtam vele azonosulni. Mármint értem, miért mondják: tényleg felnőttesebben viselkednek a lányok az azonos korú fiúknál, de szerintem ennek nem az érettebb személyiségük az oka.
Az írásodat olvasgatva te is igazolod a tapasztalatomat. Ezt abszolút nem kritikaként írom, de a kérdésed alapján inkább tippeltelek volna 16-nak, mint 20-nak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!