Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok, nők, számotokra ez...

Lányok, nők, számotokra ez sértő kijelentés?

Figyelt kérdés

Bob Ballardot a BBC tudósítóját kirúgták amikor az olimpián az Ausztrál aranyérmes női úszót várták amiért azt mondta, hogy ” "you know what women are like... hanging around, doing their make-up" ~ tudod milyenek a nők, időt húzzák, sminkelnek.

Ez a kijelentés offenzívnak és szexistának lett ítélve és hosszú karrierjének lett vége. Valóban sértő?

júl. 31. 09:13
A kérdező szavazást indított:
Sértő, szexista
Nem tartom sértőnek
27 szavazat
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
69%

Hányinger ez a “szexista” rágalomterror.

A riporternek volt humora, a cég meg globalista barom.

júl. 31. 09:15
 2/19 anonim ***** válasza:
87%

Nem mondom hogy a világ legjobb humora, bár inkább talán a helyzet amihez köthető nem volt a elgeslegjobb elsütni. Számomra vicces volt.

Nem vettem volna egyáltalán sértésnek, de a mai világban mindenki mindenre túlérzékeny.

24L

júl. 31. 09:41
 3/19 anonim ***** válasza:
Én azt is el tudom képzelni, hogy nem rúgták volna ki, de akkora nyomás van már rajtuk, hogy ezzel akarták megelőzni a rájuk zúduló panaszáradatot.
júl. 31. 09:41
 4/19 anonim ***** válasza:
71%
Egyetértek a 2essel. Mindenki túlérzékeny manapság. Nem sértő nekem sem. De szerintem ne keressünk igazságot ma, ha már az olimpiát transz nők, meg meztelen férfi nyitotta, és nem háborodtak fel, akkor már ez is mindegy.
júl. 31. 09:49
 5/19 anonim ***** válasza:
56%

Undorító, de sok ilyen férfi van, boys will be boys ugye.

A gáz ebben az, hogy ezt hangosan kimondta. Így a sok incel bólogathat.

Nem szeretem az ilyen mondatocskákat, mert ezekkel indul el a lavina, aminek az lesz az eredménye, hogy azt is elfelejti a nép, ha rossz emberek gyerekeket molesztálnak. Lehet nevetni, de ezek az elején az első, aprócska lépések.

A saját kis szexista haverjaival viccelhet így.

júl. 31. 09:50
 6/19 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem egy ártatlan, nem rossz szándékú poén volt, csak manapság, sajnos, sokan érzékenyek is, meg szeretnek kötözködni.

Valószínűleg azért rúgták ki, hogy csökkentsék a csatorna felé irányuló kritikát, panaszokat.

júl. 31. 09:50
 7/19 anonim ***** válasza:
91%

#2 Egyetértek veled.Más helyzetben, mondjuk ha egy bál előtt vár egy férfi társaság egy női társaságra, akkor vicceske.

De amikor teljesítményt kell értékelni, akkor annyira nem szerencsés idegentől egy ilyen poén.

Ha férfi úszó lett volna sem mondta volna a riporter, hogy hát, igen.Ilyenek a férfiak.Az utolsó pillanatban beülnek a wc-re 25 percre, utána meg kiverik.

júl. 31. 10:16
 8/19 anonim ***** válasza:
41%

Ki mennyire veszi magára, ugyebár. Mert én pl. a szőke nős vicceket sem veszem magamra, mert tisztában vagyok az értékeimmel és a tudásommal.

De, erről eszembe jutott egy volt kolléganőm, akik épp a házukat újíttatták fel, mikor az asztalos elkezdte méregetni, hogy mekkora konyhabútor fog kelleni a konyhába. Odaszólt a kolleginának, hogy legyen kedves segíteni neki, mert úgyis az ő terepe lesz a konyha, legyen olyan, amilyet ő szeretne. Ezen úgy felháborodott, hogy leordította a fickó fejét, hogy mi a francot képzel magáról, azért mert nőből van, nem fog egész nap a konyhában állni. Nekem már ez is túlzás. Sőt! Inkább arról volt szó, hogy ő egyáltalán nem volt hajlandó főzni, mindig rendelték a kaját és pont ezért hatolt mélyre az asztalos ártatlan megjegyzése, akiben valószínűleg semmi szexista indíttatás nem volt.

júl. 31. 10:34
 9/19 anonim ***** válasza:
84%

#8 De, volt szexista indíttatás az asztalosban.Ő kijelentette, hogy a nő "terepe" helye a konyhában van, ő dolga a főzés.

Pont azért nem főz a kolléganőd, mert nem ért ezzel egyet.Azért rendelnek állandóan ételt, mert ezek szerint a férje sem főz.Nyilván a férje sem érzi ezt feladatának ezek szerint.:D

júl. 31. 10:38
 10/19 anonim ***** válasza:
32%

Tehát, ha én mondjuk el akarok adni egy házat és azt mondom a férjnek, hogy gyere, megmutatom a garázst, akkor szexista vagyok, mert azt sugallom, hogy a férfi helye a garázsban van?

Jézus, ne essünk már át a ló túlsó felére! 😀

júl. 31. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!