Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek is egy izomagy...

Szerintetek is egy izomagy vagyok?

Figyelt kérdés

Sokan mondtak már, pl haverok, szulök, hogy izomagy vagyok, meg az edzöm is mondta hogy nem erdemes nekem gondolkodnom nagy dolgokon maradjak a gyúrasnál.

Suliban ilyen kettes, harmas tanulo vagyok, tanulni nem nagyon szoktam, nem szeretem, az igaz hogy nem szeretek olvasni, muzeumba jarni, de azert van hobbim a gyurason kivúl. Sokan mondtak hogy azert is nezek butanak mert csak sportos ruhakat hordok kb mindenhova, de szerintem az nem kene h befooyasolja a doogokat. Suli utan valami szakmát tanulnek ki vagy edzö lennék nem tudom

Szerintetek is buta vagyok, vagy hogy lehetne valtoztatni

júl. 31. 07:06
 1/9 anonim ***** válasza:
62%
Miért lennél buta? Legalább van egy konkrét dolog, amit szeretsz és amiben jó vagy. A többi határozatlanka irigykedik inkább.
júl. 31. 07:15
 2/9 anonim ***** válasza:
62%

Hülyeség, ennyitől nem vagy izomagy és nem fér egybe a butasággal.

Az, hogy nem olvasol az valóban egy buta dolog, mert nagyon sok mindenről le maradsz, de ha egy átlagos osztályzásod van suliban is, addig nem épp vagy buta.

A tanulás kicsit azért érdekeljen annyira, hogy az életben azért tudj kezdeni valamit majd a jövőben, Nekem is papolták, nem hittem el, azért ráfaragtam volna kajak, ha nem szerzem meg az Érettségit, ezen Te ne menj túl már, hogy el dobod a tanulást, hogy minek az, mert Mi már dixen megtapasztaltuk, valóban kell az a papír.

A gyúrással, ha akarsz és jó vagy kezdhetsz valamit az életben, egy karriert is felépíthetsz rá akár, ez rajtad múlik.

De ezeket a klisés le húzó dolgokat ne vedd be, így nevelődnek ki a sérült gyerekek, mert nem egy reális képet kapnak vissza Magukról a környezet által.

Suliban mindig is volt gonoszkodás tanároktól is, van aki azért mondja, hogy lehet akkor hátha jobban tanulsz, nem egy jó módszer, de ez is bevett szokás, hogy ezért mondják, hogy akkor hát ha elszégyelled Magad és jobban tanulsz.

júl. 31. 07:17
 3/9 anonim ***** válasza:
fixen*
júl. 31. 07:18
 4/9 anonim ***** válasza:
75%
Ilyen emberekre van nagy szüksége ennek a rendszernek, amiben élünk. Ideális vagy pl katonának, mert elbírod a rengeteg menetfelszerelést is.
júl. 31. 07:18
 5/9 anonim ***** válasza:
62%

Ezt csak azok szokták mondani akik hiába jártak edzőterembe nem fejlődtek semmit, gebék maradtak, az eszükkel meg megint nem vitték semmire.

Nekem volt sok olyan gyúrós ismerősöm aki elég gyenge tanuló volt (szintén kettes hármas), sokszor kerülte az iskolát, suliba telefonozni járt be, gyakran fegyelmezni kellett stb... Aztán már 12-ben asztalosként olyan sikeres vállalkozó lett, hogy már ott tartott, hogy volt saját autója és már lakása is lett rá nem sokra.

Volt olyan irodalom óra amikor ő az óra közepén telefonon egy külföldi kuncsafttal egyeztetett, tervrajzokat készített. Persze lehetne rá mondani, hogy mekkora tiszteletlen, hogy mindezt az órán, de én meg úgy gondoltam, hogy jól tette amit tett. Így kell ezt csinálni. Lehet pofátlan néha, de sikeres vállalkozásnak ára van és az is érthető, hogy az érettségi papírt meg akarta szerezni.

Én nem voltam izomagy, én az "eszemmel" próbálok érvényesülni, de 23 évesen még mindig csak egyetemen tanulok, szüleimen élősködök, nincs se kocsim, lakás meg még távlatba sem. Ő már rég saját lakásban lakik, saját autó (kettő is) és nemrég házasodott.

Szóval ne adj az ilyen dolgokra, hogy "buta vagy, eledzetted az eszedet és semmire nem viszed", mert az összes hasonló ismerősöm előrébb van az életben mint én.

júl. 31. 07:20
 6/9 anonim ***** válasza:
53%

ma 07:20 -et már csak azért sem pontoznám le, mert nagyon őszintén le írta azt, ami van

Tőlem ment is a zöld pacsi.

júl. 31. 07:23
 7/9 anonim ***** válasza:
9%

#6 Köszönöm

Mondjuk várható volt, hogy ezen az oldalon olyanok vannak többségben akiket az első mondatomban jellemeztem, így a lepontozás ne tévessze meg a véletlen ide tévedő normálisakat.

júl. 31. 07:47
 8/9 anonim ***** válasza:

Na pont az ilyenek miatt kerülnek ki ilyen kérdések, amit a kérdező kérdez, lehet látni a le pontozási rage-n XD

Nagyon durva, az is inkább kapálni ment volna el, amelyik sorba le nyomott mindenkit, mint hogy itt éli ki a lelki traumáit és a figyelem hiányt.

Azért kicsit legyünk már felnőttek emberek :)

Szegény kérdező pont az ilyen gyökerektől szenved, azt még itt is kezdenek gyülni a barmok úgy néz ki.

júl. 31. 07:52
 9/9 anonim ***** válasza:

Biztos nem vagy buta, csak más a prioritás az életedben. Másoknak meg savanyú a szőlő, mert csak meresztik a seggüket egész nap, és jönnek azzal pl., hogy "bezzeg ők okosak".

Az életben amúgy több dolog fontos, tehát javasolnám, hogy olvass is, vagy kicsit többet tájékozódj több témában videókból, filmekből, ha az olvasás megterhelő (ilyen is vab). Hozzátesz a személyiségedhez, és fejlődőképesebb leszel összességében.

júl. 31. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!