Hány havi gyógyszert irattok fel és mennyit váltatok ki?
Figyelt kérdés
sziasztok. Akik rendszeresen vérnyomáscsökkentő, béta blokkolót vagy egyéb napi rendszerességgel szedtek gyógyszert hányt havit irattok és váltatok ki?júl. 30. 10:49
11/12 Metionin válasza:
#9. Gyógyszerfüggő, pl nyugtatót meg hasonlókat nem írnak fel előre. De a fogamzásgátlót simán felírta fél évre a doki amikor kértem.
12/12 anonim válasza:
3 havit és én is kiváltom egyszerre mindet, mert amit már kiváltottam, "az már nem fog megdrágulni otthon a szekrényben". Legalábbis amíg van belőle.
Jártam már úgy, hogy valamelyiken megszűnt a TB támogatás, aztán mire mentem a második meg a harmadik havi adagért, addigra a duplájára emelkedett az ára. Azóta mindig megveszem egyben előre az egészet, a 3 havit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!