Mit gondolnak azok az emberek, akik másokat kicsinyítő képzőkkel neveznek? Pl. Petike, Attika, Ákoska, stb.. miért kell a ke, ka? Ez eléggé undorító.
Hülyeséget szerintem ne beszéljünk. Az keresztanyád, akitől természetesen másképpen veszed. De amikor ezt munkahelyen, iskolában, veled egyidősek teszik, ott azért másabb a helyzet.
De szomorú, hogy felnőtteket erre tanítani kell.
Érdekes. Velem ezt megteszi 20 éves létemre a 4 évvel idősebb, 6 évvel idősebb, vagy a velem egy idős. Pedig egyáltalán nem viselkedem gyerekesen.
Valahogy elképesztő nekem ez, hogy az emberek mindenütt ezzel akarnának dominálni azon, akin éreznek valamit. Hogy "na rajta lehet".
De már nagyon unom. Akárhová lépek, mindenhol szóljak rá ezekre az alakokra, hogy álljanak le?
Sokszor gondolkozom azon, hogy milyen energiákat lökhetek már az emberek felé, hogy velem egy korúak mindenütt ezt csinálják velem.
Én, aki normálisan el van, le kell így nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!