Dühkezelési problémákkal csak pszichológus foglalkozik?
Iratkozz be valami küzdősportra. Vagy menj le a terembe edzeni.
Ez a 2 legolcsóbb férfi terápia.
Kiverik belőled a sz*rt is és te is üthetsz aztán lentebb megy/kiadhatod az agressziódat. Vagy a terembe jótékony hatással gyilkolhatod a tested.
Vagy ha ezekhez lusta vagy akkor marad a cicológus.
E 3 opció közül mind jó választás!
Nő vagyok, és egy vidéki kicsi faluban élve, ahol még a tömegközlekedés sem az igazi, ezekre egyáltalán nincs lehetőségem.
Én is falusi vagyok mégis meg tudom oldani mind a 3mat ha kell.
A legkisebb faluban is van edzőterem az tuti!
A legközelebbi város a másik 2höz pedig tuti fél óra busszal, ha nincs kocsid. Ha valaki nagyon akar valamit megoldja (ezt ne vedd rossz néven).
Én is hasonló problémával küzdök mint te, próbáltam már mindent de nehéz. Sajna az alkohol mellett tettem le a vokson ami meg se forduljon a fejedben!
Családod, párkapcsolatod sincs?
Szokták negatív felhanggal mondani, hogy azért hisztis egy nő, mert nincs rendesen megdugva, de nyilvánvaló, hogy egy jó párkapcsolat, ami testileg és lelkileg is örömet ad, segítene eltüntetni a benned levő indulatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!