Aki a Vandákat vandálozza, miért?
Vanda vagyok, a nevemet már megszerettem valamilyen szinten, de sosem adnám ezt a gyerekemnek az alábbi okokból:
sokszor mondják azt nekem, hogy "vandál" esetleg azt, hogy "Vanda vandálkodik".
Egyszer egy társaságban valaki vandálnak hívott és mindenki kinevetett:)
A másik pedig a becézése, ha esetleg van itt más Vanda, nem tudom, hogy ti szeretitek -e ha becéznek titeket, de én rosszul vagyok tőle (pl. Vanika, Vanduska, Vandika, miért??) Vagy van még a vandalizmus ami rengeteg embernek eszébe jut, vagy esetleg a kék Vanda nevű virág.
Nem tudom igazából azt, hogy az embereknek miért kell ennyire "nevetségessé" (nem találok rá más szót bocsánat) tennie ezt a nevet, ugyanolyan mint bármelyik másik név.
"sokszor mondják azt nekem, hogy "vandál" esetleg azt, hogy "Vanda vandálkodik".
Egyszer egy társaságban valaki vandálnak hívott és mindenki kinevetett:)"
A vandálok egy harcias nép volt...Úgyhogy szerintem ilyen esetben mond azt,hogy igen az vagyok.Aztán kezdj el tényleg vandálhoz méltóan viselkedni..
Ez egy vagány név szerintem.
Egy Vandát nem bírok, ő a Telekom robotja. Nehéz átjutni rajta egy élő ügyintézőhöz, ez a robot pedig semmire nem tud válaszolni. Hogy minek alkalmazzák, nem tudom. Talán az ügyfél elriasztására?
Egyébként ne törődj a rosszindulatú emberekkel. Jó neved van szerintem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!