Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Aki a Vandákat vandálozza, miért?

Aki a Vandákat vandálozza, miért?

Figyelt kérdés

Vanda vagyok, a nevemet már megszerettem valamilyen szinten, de sosem adnám ezt a gyerekemnek az alábbi okokból:

sokszor mondják azt nekem, hogy "vandál" esetleg azt, hogy "Vanda vandálkodik".

Egyszer egy társaságban valaki vandálnak hívott és mindenki kinevetett:)

A másik pedig a becézése, ha esetleg van itt más Vanda, nem tudom, hogy ti szeretitek -e ha becéznek titeket, de én rosszul vagyok tőle (pl. Vanika, Vanduska, Vandika, miért??) Vagy van még a vandalizmus ami rengeteg embernek eszébe jut, vagy esetleg a kék Vanda nevű virág.

Nem tudom igazából azt, hogy az embereknek miért kell ennyire "nevetségessé" (nem találok rá más szót bocsánat) tennie ezt a nevet, ugyanolyan mint bármelyik másik név.

júl. 28. 17:11
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Aki ezt a nevedet kifigurázza, az kifigurázná bármely másikat is ha épp nem Vanda lennél. Mit foglalkozol vele? Mondd, hogy jé, ezt még sosem hallottam, de okos vagy, hogy eszedbe jutott! Ettől leesik neki, hogy unalmas a százszor hallott "poén".
júl. 28. 17:17
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Gusztustalan, gúnyolódó emberek.
júl. 28. 17:17
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem, szerintem szép név. Volt egy Vanda nevű főnököm régen, jófej volt, nekem miatta ez egy teljesen pozitív hangzású név.
júl. 28. 17:18
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, majdnem minden névnek van valami csúfolódása. Átérzem Enikőként. (Enni kő')
júl. 28. 17:37
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekes szóvicc, nyugi!
júl. 28. 17:38
 6/9 anonim ***** válasza:
47%

"sokszor mondják azt nekem, hogy "vandál" esetleg azt, hogy "Vanda vandálkodik".

Egyszer egy társaságban valaki vandálnak hívott és mindenki kinevetett:)"

A vandálok egy harcias nép volt...Úgyhogy szerintem ilyen esetben mond azt,hogy igen az vagyok.Aztán kezdj el tényleg vandálhoz méltóan viselkedni..

júl. 28. 17:43
 7/9 anonim válasza:
47%
Kifigurázás miatt
júl. 28. 17:44
 8/9 anonim ***** válasza:

És a Vandálocska sem teccik ?

:))

júl. 29. 03:57
 9/9 anonim ***** válasza:

Ez egy vagány név szerintem.

Egy Vandát nem bírok, ő a Telekom robotja. Nehéz átjutni rajta egy élő ügyintézőhöz, ez a robot pedig semmire nem tud válaszolni. Hogy minek alkalmazzák, nem tudom. Talán az ügyfél elriasztására?

Egyébként ne törődj a rosszindulatú emberekkel. Jó neved van szerintem.

aug. 20. 06:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!