Értelmes dolgokkal akarom kitölteni az életem, de a net erősebb. Nem motivál semmi túlzottan, van pénzem, nem történik akkor se semmi, ga ugyanolyan középszerű maradok, mint eddig stb, hogy lehetne magam motiválni?
Minek kellene motiválni magadat bármi iránt ha egyébként elégedett vagy az életeddel?
Általában azok motiváltak akik ki akarnak törni a nyomorból vagy elégedetlenek a közeggel amiben élnek vagy önmagukkal.
Én is teljesen elégedett vagyok a nettó 1,2 milliós fizetésemmel hálózati mérnökként úgy, hogy napi 2-3 órát dolgozok, van saját hitel és tehermentes lakásom, bőven van időm a hobbijaimra, innentől kezdve engem rohadtul nem érdekel, hogy lehetnék szebb / okosabb vagy kereshetnék többet akár Magyarországon akár külföldön, meg van mindenem ami kell és boldog vagyok nekem ez többet ér.
Te is ugyanoda fogsz jutni, mint bármelyik ember az élete végén, egy nagy üres mély gödörbe a temetőben. Csak egy életünk van, kérdés az, hogy ki hogyan él ezzel a lehetőséggel, mivel tölti meg.
Élhetsz középszerű életet, ha ezt akarod. De akkor te döntesz így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!