Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akik ma mindenre kamut kiabáln...

Akik ma mindenre kamut kiabálnak, azok az AI térhódítása után mindenre 'Igaz!'-at fognak írogatni? (Kvázi ugyanolyan találati eséllyel :))

Figyelt kérdés

Rengeteg a kamut kiabáló ember - nem értem, hogy miért szórakoztatja őket az, hogy mindenhová odaszemetelik, hogy "Kamu!" és ez mindegy is most.

Mi lesz velük, ha majd tényleg minden kamu lesz?

2023. jún. 17. 11:33
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Azért van, mert sokszor nagyon egyértelmű, hogy kamu a kérdés.. egyszerűen le jön, hogy valami csak provokálás vagy már háromszázhatvannyolcmilliárdkétszászhuszonötmillióháromszáznyolvcanezerkétszárhuszonhatszor kiírt kérdés.. vagy szimplán látszik, hogy ezt például nem egy olyan nemű személy írta ki aminek mondja magát a kérdező.
2023. jún. 17. 13:01
 2/24 A kérdező kommentje:

Két gondom van ezzel:

1. Rengeteg valid és abszolút hiteles kérdés alá is odaözönlenek a kamut óbégató köcsögök, mert ők majd tudják, hogy mi igaz és mi nem.

2. Semmi - de tényleg semmi! - értelme nincs minden kérdés alá beóbégatni, hogy "Kamu!".

Miért csinálják hát ezt a kamut óbégató köcsik? Egyáltalán miért járnak fel erre az oldalra, ha itt minden kérdés kamu szerintük?

2023. jún. 17. 13:08
 3/24 anonim ***** válasza:
2023. jún. 17. 13:31
 4/24 A kérdező kommentje:

Nem olvastam el a kérdéseket, mert enélkül is valid, amit írtam és választ nem kaptam a kérdéseimre:

"2. Semmi - de tényleg semmi! - értelme nincs minden kérdés alá beóbégatni, hogy "Kamu!".

Miért csinálják hát ezt a kamut óbégató köcsik? Egyáltalán miért járnak fel erre az oldalra, ha itt minden kérdés kamu szerintük?"

Szóval #3-as, miért csináljátok ezt?

2023. jún. 17. 14:17
 5/24 A kérdező kommentje:
#3-as, még mindig kérdezlek: mi értelme van annak, hogy minden kérdés alá odaokádjátok, hogy "Kamu!"?
2023. jún. 17. 15:33
 6/24 anonim ***** válasza:
Nem, miért írnának ilyet? A találati esély pedig nagyon mem lenne ugyanaz, tekintve hogy rengeteg példa van az oldalon nyilvánvaló kamukérdésekre. Szóval nem nehéz "beletalálni".
2023. jún. 17. 15:59
 7/24 A kérdező kommentje:
Azért írnának ilyeneket, mert ezek az emberek kényszeresen 'át akarnak látni a szitán'. Nekik tök mindegy, hogy mit raknak eléjük, ha az emberek 95%-a elhisz valamit, akkor nekik rá kell köpni, hogy ez kamu! Ergo ha a közeli jövőben minden tartalom 'mű' lesz, 'kamu' lesz, akkor ezek az emberek mit fognak kezdeni magukkal? Mert a nyilvánvalóval - ami addig éltette őket - nyilván nem szemetelhetik majd tovább az online teret.
2023. jún. 17. 16:27
 8/24 anonim ***** válasza:

"Azért írnának ilyeneket, mert ezek az emberek kényszeresen 'át akarnak látni a szitán'. Nekik tök mindegy, hogy mit raknak eléjük, ha az emberek 95%-a elhisz valamit, akkor nekik rá kell köpni, hogy ez kamu!"

Ez eleg béna kimagyarázási kísérletre sikeredett...

2023. jún. 17. 16:40
 9/24 A kérdező kommentje:
#8 Nem kimagyarázási kísérlet, tényleg így gondolom. Meg tudod cáfolni?
2023. jún. 17. 16:46
 10/24 anonim ***** válasza:
Meg. Velem is előfordult már, hogy egy kamukérdés alá kiírtam, hogy az. Mégsem volt rám igaz semmi az általad leírtakból.
2023. jún. 17. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!