Akik ma mindenre kamut kiabálnak, azok az AI térhódítása után mindenre 'Igaz!'-at fognak írogatni? (Kvázi ugyanolyan találati eséllyel :))
Figyelt kérdés
Rengeteg a kamut kiabáló ember - nem értem, hogy miért szórakoztatja őket az, hogy mindenhová odaszemetelik, hogy "Kamu!" és ez mindegy is most.
Mi lesz velük, ha majd tényleg minden kamu lesz?
2023. jún. 17. 11:33
11/24 A kérdező kommentje:
#10 Elfogadom. De miért tetted? Miért kellett odaírnod, hogy szerinted kamu?
2023. jún. 17. 17:12
12/24 A kérdező kommentje:
#10 Nos? Miért írtad oda, hogy szerinted kamu?
2023. jún. 17. 17:43
13/24 anonim válasza:
Hogy aki arra téved, nehogy komolyan vegyen egy nyilvánvaló provokációnak szánt vagy épp trollkérdést.
14/24 A kérdező kommentje:
#13 És tényleg azt gondolod, hogy majd a te bekiabálásodnak köszönhetően valaki nem veszi majd komolyan a kérdést? Egyébként miért ne vehetné? Simán lehet, hogy tévedsz és nem kamu. Amint írtam is, rengeteg teljesen életszerű és hihető sztori alá is folyamatosan írogatják, hogy kamu.
2023. jún. 18. 05:07
15/24 anonim válasza:
Igen, nekem is volt már olyan hogy azért nem törtem magam feleslegesen a válasszal, mert mások szóltak hogy csak egy szokásos troll kamukérdése.
16/24 A kérdező kommentje:
#15 És ha tévedtek? Ha nem kamu volt?
2023. jún. 18. 11:25
18/24 A kérdező kommentje:
Egyébként meg megér ez annyit, hogy sokakat - többek között engem is - idegesítetek azzal, hogy minden kérdés alatt megjelentek és elkezditek kiabálgatni, hogy kamu?
2023. jún. 18. 11:31
19/24 A kérdező kommentje:
#17 De ha meg szerinted ennyire nyilvánvaló volt, hogy kamu, akkor meg felesleges másoknak figyelmezetetnie erre, mert magadtól is úgy gondolod, hogy kamu. Nem lehetne ilyenkor csak simán továbbmenni egy másik kérdésre és nem teleszemetelni a kommentszekciót a kamuzással?
2023. jún. 18. 11:33
20/24 anonim válasza:
A paranoiás tévképzeteket meg manapság már egész jól lehet kezetetni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!