Mikor kezdted el azt érezni, hogy csak magadra számíthatsz az életben?
Figyelt kérdés
Azt, hogy senki sem fogja helyetted megoldani a problémáid, mert mindenkinek megvan a maga baja. Úgyhogy saját magadért kell kiállnod és magadért kell tenned, mert más nem fog.júl. 27. 14:16
3/11 A kérdező kommentje:
Ez szomorú. Most mennyi idősek vagytok?
júl. 27. 14:35
4/11 anonim válasza:
Nem csak magamra számíthatok, de az én dolgom az enyém, nem tolhatom másra. Sőt a családban már gyerekként is volt elvárás felénk, hogy tegyünk be a " közösbe" na nem pénzt, de tapintatot, időt, odafigyelést, házimunkát stb. Ez így működik. Ne várd a sültgalambot fiam, mondták nekünk.
Szóval igen, gyerekként a korunkhoz képest már meg kellett oldani a magunk problémáit.
5/11 anonim válasza:
Többször is, amikor jól kihasználtak, és utána cserben hagytak, én meg takaríthattam a romokat.
6/11 anonim válasza:
Gimi legelején éreztem ezt először, úgy igazán, amikor nem egészen 15 évesen a megye másik végébe költöztem koli miatt. A várost se nagyon ismertem, az ottani embereket, szokásokat, az ottani járást végképp nem.
8/11 anonim válasza:
Nem érzem így, mindig van kire számítanom, de csak a legeslegvégső esetben kérek segítséget, ha többszöri próbálkozásra sem tudtam egyedül megoldani valamit. Nem szeretem, ha mások oldják meg a bajomat.
9/11 Metionin válasza:
Általános iskola felsőben. Egy csomó mindent kellett intézni a szüleim helyett, mert ők basztak rá. A családsegítőben már törzsvendég voltam. Később már természetes volt és azt éreztem furának, amikor pl. gimis osztálytársaim a szüleikhez fordultak, ha valamiben segítség kellett.
10/11 anonim válasza:
Szerencsére még nem érzem. A páromra számíthatok. Másban nem is bízom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!