Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az emberek miért vannak tele...

Az emberek miért vannak tele gátlásokkal szerinted?

Figyelt kérdés

Nem mindig merik leirni mit gondolnak éppen.

Talán félnek hogy a másik hogy reagál rá.

2024. júl. 25. 14:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Tanult magatartásforma.
2024. júl. 25. 16:34
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Én jártam úgy hogy elcsattintottam egy viccet amin mindenki röhögött, még az a kolléga is aki utána kirúgatott.
2024. júl. 25. 16:40
 13/17 anonim ***** válasza:
Részben az, amit írsz, részben tanult tehetetlenség, részben önmagát sem ismeri az egyed.
2024. júl. 25. 18:32
 14/17 anonim ***** válasza:
Egy magabiztos, magas önértékeléssel rendelkező ember le tudja írni amit szeretne, persze megválogathatja a gondolatait józan keretek között. Az is fontos hogy ne legyen túlzottan hatással rá mások véleménye, ami a magas önértékeléssel együtt jár.
2024. júl. 25. 18:38
 15/17 A kérdező kommentje:

"magas önértékelés"

De is csak szubjektiv,tehát nézőpont kérdése,sokan láttuk már hogy valaki leirta az "ő szerinti" igazat v miről aztán egyből támadták is is hogy ez nem igy van.Hol ott ő csak a saját életéből meritet és irta le ahogy ő megélt egy adott szituációt.

2024. júl. 25. 19:40
 16/17 anonim ***** válasza:
15. [link]
2024. júl. 25. 19:58
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Csak nézd meg itt gyakorin hogyan reagálnak egyes esetekben....
2024. júl. 26. 02:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!